Un bărbat în vârstă de 34 de ani, condamant la ani grei de închisoare pentru omor, a evadat. Deținutul este căutat de autorități, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Deținut condamnat pentru omor, evadat în Capitală

Deținul evadat ar fi Meszaros Zsombor, în vârstă de 34 de ani. Bărbatul era încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde își ispășea sentința de 18 de ani de închisoare, primită după comiterea infracțiunii de omor.

”Marti, 09.04.2024, în jurul orei 15:00, s-a constatat că deţinutul MESZAROS ZSOMBOR, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, clasificat în regim de maximă sigurantă, aflat în custodia Penitenciarului- Spital Bucureşti- Rahova, a părăsit mijlocul de transport detinuti, stationat în... sector 2, Bucuresti”, a anunţat, marţi, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, potrivit digi24.ro.

Citește și: O femeie a ajuns comă, după ce a fost operată de un medic din Craiova! Bărbatul nu mai avea voie să profeseze

detinut evadat

Deținut evadat în Capitală

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro., deținutul s-ar fi aflat în ambulanță, pentru a merge la un control medical. Se pare că acesta a evadat sub ochii angajaților penitenciarului, deschizând ușa ambulanței.

"La data de 09.04.2024, aflat sub escorta lucrătorilor din cadrul A.N.P., deţinutul a evadat în timp ce era transportat la o clinică medicală situată în sectorul 2, Bucureşti", precizează Poliţia Română, potrivit sursei citate anterior.

Deținutul se pare că are 1,70 m. înălțime, părul brunet, barbă scurtă și era îmbrăcat la momentul evadării în blugi albaștri și o geacă gri. 

Citește și: Un nou caz Caracal! O fată de 17 ani a anunţat printr-un SMS că e ţinută ostatică într-o casă din municipiu. Cum a fost găsită Ana-Maria?

masina de politie

Deținutul este căutat de autorități

[Sursa foto: Poliția Română]

Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro., bărbatul ar fost dat în urmărire şi în consemn la frontieră, de către Poliția Română.

Meszaros Zsombor ar fi fost condamnat în anul 2017 la 18 ani de închisoare. Bărbatul a fost acuzat că și-ar fi ucis iubita, al cărei cadavru l-ar fi abandonat într-o mașină, în Satu Mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si