„Căutăm un individ înarmat care ar fi fost văzut în centrul comercial 4 temps, în cartierul La Défense”, a declarat pentru cotidianul francez o sursă din cadrul poliţiei, care îndeamnă la prudenţă.

Potrivit Prefecturii de Poliţie a Parisului, contactată de ziar, această intervenţie a fost lansată în urma unui apel telefonic al unui bărbat care a semnalat prezenţa bărbatului înarmat.

Potrivit Le Figaro, care citează ”surse”, bărbatul ar putea fi înarmat cu o puşcă de tip Kalaşnikov şi ar fi fost văzut în apropierea unui hotel.

După ce a anunţat că centrul comercial- în care se află 230 de afaceri în acest cartier de la periferia de vest a Parisului, în Hauts-de-Seine- a fost evacuat, prefectura a revebit asupra declaraţiilor şi a anunţat că nu a avut loc vreo evacuare, ci oamenii au fost blocaţi în interior.

”Este vorba despre o simplă îndepărtare a îndoielilor. Mergem la faţa locului pentru a verifica veridicitatea faptelor raportate”, a declarat pentru ziar o sursă de la Prefectura de Poliţie a Parisului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citeste si: România va deconta 650 de milioane de euro de la UE pentru lupta împotriva covid-19

Citeste si: Plan roşu de intervenție la Mina Livezeni. Mai mulţi mineri, blocaţi în subteran

Citeste si: Noi măsuri în România! Anunţul făcut de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Imagini postate pe Twitter de trecători surprind controale în apropierea centrului comercial, mai ales la nivelul ieşirilor liniilor trenurilor regionale (RER) şi metroului, iar forţele de ordine au cerut persoanelor prezente să înainteze cu mâinile

sus.

Potrivit unui jurnalist Le Figaro aflat la faţa locului, poliţişti percheziţionau călători care coborau din linia L, care traversează cartierul La Défense.

Operaţiuni de verificare erau în continuare în curs, iar prefectura şi-a reiterat solicitarea evitării sectorului şi ascultării consemnelor date de către forţele de ordine la faţa locului.

O unitate specială din cadrul poliţiei, RAID, participă la operaţiuni, potrivit ziarului.

Ca ”măsură de securitate”, staţiile de metrou şi RER din La Défense au fost închise publicului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si