Fata, insarcinata in ultimul trimestru, a mers la sfarşitul lunii aprilie, la Spitalul Caracal, acuzand o raceala. A fost internata in sectia de Ginecologie şi investigata pentru simptomatologie respiratorie. 

"A fost internata pe 28 aprilie, a fost evaluata şi s-a pus diagnostic de pneumonie bilaterala bacteriana, imediat a fost pusa sub tratament. Starea pacientei s-a deteriorat pe 4 mai, a şi intrat in travaliu, iar in noaptea de 4 spre 5 mai a nascut prin cezariana.

Dupa naştere a fost dusa in Terapie Intensiva, dar pentru ca statea se deteriora in continuare s-a luat decizia transferului la Craiova", a precizat directorul medical al Spitalului Caracal, medicul Cristina Zambrea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Miercuri dimineata, tanara mama a murit la spitalul din Banie, dupa ce marti fusese confirmat virus gripal de tip A.

"A decedat astazi din cauza virusului gripal AH1N1, gripa porcina.

A venit la noi cu bronhopneumonie grava şi diagnosticul de AH1N1 a fost pus la noi, dupa naştere, probabil ca a fost dinainte, şi s-a decompensat”, a declarat managerul Spitalului de Urgenta Craiova, Bogdan Fanuta.

Copilul tinerei de 19 ani s-a nascut sanatos, a fost externat, fiind preluat de bunica materna, relateaza Gazeta Noua. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si