Close sidebar
Close sidebar

Alerta in judetul Olt! Virusul a facut deja prima victima, o tanara care nascuse in urma cu 10 zile

O tanara de 19 ani, din comuna Falcoiu, a murit miercuri dimineata, la Spitalul de Urgenta Craiova. Aceasta a fost diagnosticata cu virus gripal tip A.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fata, insarcinata in ultimul trimestru, a mers la sfarşitul lunii aprilie, la Spitalul Caracal, acuzand o raceala. A fost internata in sectia de Ginecologie şi investigata pentru simptomatologie respiratorie. 

"A fost internata pe 28 aprilie, a fost evaluata şi s-a pus diagnostic de pneumonie bilaterala bacteriana, imediat a fost pusa sub tratament. Starea pacientei s-a deteriorat pe 4 mai, a şi intrat in travaliu, iar in noaptea de 4 spre 5 mai a nascut prin cezariana. Dupa naştere a fost dusa in Terapie Intensiva, dar pentru ca statea se deteriora in continuare s-a luat decizia transferului la Craiova", a precizat directorul medical al Spitalului Caracal, medicul Cristina Zambrea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Miercuri dimineata, tanara mama a murit la spitalul din Banie, dupa ce marti fusese confirmat virus gripal de tip A.

"A decedat astazi din cauza virusului gripal AH1N1, gripa porcina. A venit la noi cu bronhopneumonie grava şi diagnosticul de AH1N1 a fost pus la noi, dupa naştere, probabil ca a fost dinainte, şi s-a decompensat”, a declarat managerul Spitalului de Urgenta Craiova, Bogdan Fanuta.

Copilul tinerei de 19 ani s-a nascut sanatos, a fost externat, fiind preluat de bunica materna, relateaza Gazeta Noua. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI