UPDATE: Cei doi au fost depistați și imobilizați pe raza Municipiului Focșani, în zona Pieței Moldova.

În această seară, 2 februarie a.c., ora 18.30, doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, au evadat din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Polițiștii vrânceni au demarat căutările pe raza întregului județ, fiind organizate echipe de căutare, în vederea depistării cât mai rapide a acestora.

Cei doi au evadat din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea

Palade George, de 22 ani, dom. în Panciu era îmbrăcat cu pantalon gri de trening, geacă de fâș înscripționată HUGO BOSS, iar ZAHARIA AUREL, de 17 ani, domiciliat în com. Năruja era îmbrăcat cu trening de culoare neagră, cu glugă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un deținut a încercat să evadeze din Centrul de Arestare Preventivă al Poliției Capitalei. A fost deschisă o anchetă

Persoanele care pot să ofere informații care să conducă la depistare sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

O minoră a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Adolescenta a părăsit locuința, în urma unei discuții aprinse cu părinții săi pe tema situației școlare. De atunci, fata este de negăsit.

La data de 02.02.2023, Cleanu Petrina Cristiana, în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă, în mod voluntar, după ce ar fi avut o discuție în contradictoriu cu părinții săi pe tema situației școlare . 

Citește și: O femeie a furat 1 milion de euro, apoi s-a predat. Timp de trei luni poliția a încercat să afle detalii despre ea

SEMNALMENTE: 1,64 metri, 50 de kilograme, păr șaten, drept, de lungime mijlocie, ochi căprui/articole vestimentare: geacă neagră, blugi albaștri, pantofi sport albi

Oricine a văzut-o pe fată sau are informații legate de aceasta, este rugat să sune la numărul unic de urgență 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si