Directorul Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa, Cristina Schipor, a declarat duminică, pentru News.ro, că pe data de 15 august a fost anunţată în legătură cu existenţa acestui caz.

“Am fost anunţaţi de conducerea teatrului că există o persoană confrmată. Le-am transmis recomandările, ei au făcut dezinfecţia şi urmează să realizăm ancheta epidemiologică. Persoana confirmată este internată în spital”, a afirmat Cristina Schipor.

Aceasta a mai spus că cei care au intrat în contact direct cu cazul confirmat cu Covid-19 trebuie să intre în carantină la domiliciu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Băiatul din India care a prezis pandemia de coronavirus anunță un nou pericol pentru omenire: Se va întâmpla în decembrie

Cine este cel confirmat cu COVID-19

Potrivit unor surse, cel confirmat cu Covid-19 este un bărbat din orchestra teatrului. Din acest motiv, spectacolul programat pe data de 15 august, “Marea şi Muzica” a fost anulat. Nici spectacolul de duminică, 16 august, nu va avea loc.

Citeste si: A început producţia noului vaccin pentru Covid-19

Spectacolele au fost anulate

“Din motive obiective şi de precauţie spectacolele ”Marea şi Muzica” din data de 15.08.2020 şi ”Musica sempre libera” din data de 16.08.2020 au fost anulate. Vă mulţumim pentru înţelegere”, a transmis conducerea teatrului pe pagina sa de internet.

Citeste si: Coronavirus România 15 august 2020: Câte cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si