Close sidebar
Close sidebar

Alertă în România! Oameni înţepaţi cu seringa pe stradă

Panică în Alba Iulia după ce două persoane au ajuns la spital povestind că au fost înțepate pe stradă cu obiecte ascuțite, cel mai probabil ace de seringă.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Autoritățile au pornit o anchetă și au cerut ajutorul UPU, pentru a lua fișele medicale ale persoanelor care s-au prezentat la spital, zilele aceastea, cu o astfel de problemă.

Citeste si: VIDEO| Ploile care aduc dezastrul nu se opresc

Citeste si: Părinți bătuți de nașii copilului. Părinţii spirituali au vrut să le fure fetiţa

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"În urma verificărilor au fost identificate două persoane care s-au prezentat în perioada mai sus menționată cu plăgi prin înțepare, afirmând că au fost victime ale unei agresiuni: este vorba despre un bărbat cu vârsta de 63 de ani și o femeie cu vârsta de 37 de ani.

Niciunul nu a necesitat internare în regim de urgență, părăsind UPU cu recomandări medicale prin ambulatoriu", au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia, la solicitarea Alba24.ro.

Citeste si: S-a dezbrăcat în direct pe Facebook, iar 30.000 de români au dat click să se uite la ea! Ce făcea femeia în tot acest timp: "Am rupt topul"

Citeste si: Explozie într-un apartament dintr-un bloc din Turda, un bărbat a fost transportat la spital cu arsuri pe faţă şi pe mâini

Victimelor li s-a recomandat să-și facă analize pentru hepatitele virale și HIV.
Incidentul ar fi avut loc în zona Dedeman, suspecți fiind mai mulți tineri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI