"Zivkovic Bratislav a manifestat interes pentru obtinerea de documente clasificate referitoare la infrastructura critica si obiectivele militare nationale, cat si ale aliatilor, amplasate in sud-estul Romaniei cu intentia de a afecta parteneriatele noastre strategice", a declarat Ovidiu Marincea, purtator de cuvant al SRI.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Barbatul lucra ca un adevarat spion si incerca sa isi adune aliati pe teritoriul tarii noastre. SRI spune insa ca a reusit sa il opreasca la timp.

"Cetateanul sarb nu a reusit sa intre in posesia niciunui document sau informatie clasificate"

ZIVKOVIC BRATISLAV este cunoscut ca fiind comandantul unei organizatii paramilitare sarbe cu orientari nationalist-soviniste. SRI nu a explicat si pentru cine avea de gand sarbul sa stranga informatii, insa el a fost unul dintre luptatorii prorusi din razboiul de acum doi ani din Ucraina. Pentru ca prezenta un risc la siguranta nationala, magistratii Curtii de Apel au decis sa il declare indezirabil pentru o perioada de 15 ani. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si