Close sidebar
Close sidebar

Alerta in Romania! Un spion sarb, depistat de SRI! Ce facea la noi in tara

Spion de origine sarba, depistat de SRI. Barbatul, lider al unei organizatii paramilitare ar fi vrut sa adune informatii despre baza militara de la Kogalniceanu. Ofiterii de informatii au reusit sa il prinda inainte ca acesta sa puna mana pe informatii clasificate.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Zivkovic Bratislav a manifestat interes pentru obtinerea de documente clasificate referitoare la infrastructura critica si obiectivele militare nationale, cat si ale aliatilor, amplasate in sud-estul Romaniei cu intentia de a afecta parteneriatele noastre strategice", a declarat Ovidiu Marincea, purtator de cuvant al SRI.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


Barbatul lucra ca un adevarat spion si incerca sa isi adune aliati pe teritoriul tarii noastre. SRI spune insa ca a reusit sa il opreasca la timp.

"Cetateanul sarb nu a reusit sa intre in posesia niciunui document sau informatie clasificate"

ZIVKOVIC BRATISLAV este cunoscut ca fiind comandantul unei organizatii paramilitare sarbe cu orientari nationalist-soviniste. SRI nu a explicat si pentru cine avea de gand sarbul sa stranga informatii, insa el a fost unul dintre luptatorii prorusi din razboiul de acum doi ani din Ucraina. Pentru ca prezenta un risc la siguranta nationala, magistratii Curtii de Apel au decis sa il declare indezirabil pentru o perioada de 15 ani. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI