UPDATE: Echipa CBRN a ISU Sibiu a actionat imediat pentru prelevarea probelor de aer, in vederea identificarii substantei.

”A fost gasit un spray cu substanta care provoca iritatii, presiune la nivelul cailor respiratorii si ochilor. Impreuna cu institutiile cu rol in gestionarea unor astfel de situatii, ISU Sibiu a luat masura evacuarii persoanelor din aeroport, in total aproximativ 400 persoane.

Nicio persoana nu are nevoie de ingrijiri medicale”, au precizat reprezentantii ISU.

Acestia au explicat faptul ca spray-ul a fost gasit de catre politistii de la Transporturi, intr-o cutie pentru depozitarea obiectelor interzise zborului. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Alerta s-a dat dupa ce in terminal s-a simtit un miros intepator de la o substanta necunoscuta. La fata locului se afla mai multe echipaje de pompieri.

Reprezentantii Aeroportului Sibiu au auntat, joi, ca din cauza unui miros intepator s-a luat decizia evacuarii terminalului de pasageri pentru a se evita orice neplaceri.

”La fata locului se

afla un echipaj specializat ISU Sibiu, in vederea identificarii cauzei”, au transmis reprezentantii Aeroportului.

La rândul lor, reprezentantii ISU Sibiu au precizat ca este vorba despre o substanta necunoscuta emanata in aeroport, fara victime.

”Intervine Detasamentul Sibiu cu autospeciale de interventie pentru cercetarea si identificarea substantei”, au precizat reprezentantii ISU.

Potrivit acestora, au fost evacuate aproximativ 400 de persoane.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si