În cotact cu bărbatul au intrat 1000 de persoane. Acesta s-a tot plimbat prin sat în această perioadă și chiar a organizat mai multe adunări la el acasă.
Când s-a întors din Belgia, bărbatul nu a fost obligat să intre în autoizolare.
Acum autoritățile au început o anchetă epidemiologică.

Citeste si: Horoscop 18 martie 2020. Panică, lacrimi, depresie și teamă! Atenție maximă, urmează o perioadă grea pentru aceste zodii

Inconștiență maximă: Un român infectat cu COVID-19 s-a îmbarcat într-o aeronavă la Madrid şi a venit în Bucureşti

În plină pandemie de coronavirus care afectează omenirea-ntreagă, un român confirmat pozitiv în Spania a încălcat interdicția de călătorie și s-a urcat într-un avion care să-l aducă în România. În zbor, nimic nu l-a dat de gol însă în aeroport, bărbatul în vârstă de 44 de ani le-a spus angajaților că a fost depistat pozitiv. Acum, se află la Institutul Matei Balș din Capitală, iar restul pasagerilor care au călătorit în același avion, sunt în carantină și autoizolare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ministrul Marcel Vela, anunț de ultimă oră! Se iau noi măsuri de siguranță

Citeste si: Hoți care se dau drept medici și pătrund în locuințe! Un fake-news care a îngrozit România. Ce spune Poliția?

În avionul care venea din Spania se aflau 60 de pasageri, aproape toți români și dacă pe timpul zborului, niciunul n-a dat semne de boală, după aterizare, alerta s-a instaurat brusc din pricina unui bărbat.

Fără vreo urmă de răspundere, acesta le-a declarat angajaților aeroportului că este infectat cu noul coronavirus și drept dovadă, le-a arătat un certificat eliberat de medicii spanioli. Potrivit aceluiași act, era obligat să stea izolat numai că individul a încălcat cu bună știință regula și i-a pus în pericol pe alții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si