Close sidebar
Close sidebar

Alertă în Suceava! Un bărbat infectat cu coronavirus a avut contact cu o mie de persoane

Bărbatul testat pozitiv s-a întors din Belgia pe 4 martie dar nu a intrat în izolare pentru că la acea dată țara nu era afectată puternic de epidemie.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În cotact cu bărbatul au intrat 1000 de persoane. Acesta s-a tot plimbat prin sat în această perioadă și chiar a organizat mai multe adunări la el acasă.
Când s-a întors din Belgia, bărbatul nu a fost obligat să intre în autoizolare.
Acum autoritățile au început o anchetă epidemiologică.

Citeste si: Horoscop 18 martie 2020. Panică, lacrimi, depresie și teamă! Atenție maximă, urmează o perioadă grea pentru aceste zodii

Inconștiență maximă: Un român infectat cu COVID-19 s-a îmbarcat într-o aeronavă la Madrid şi a venit în Bucureşti

În plină pandemie de coronavirus care afectează omenirea-ntreagă, un român confirmat pozitiv în Spania a încălcat interdicția de călătorie și s-a urcat într-un avion care să-l aducă în România.

În zbor, nimic nu l-a dat de gol însă în aeroport, bărbatul în vârstă de 44 de ani le-a spus angajaților că a fost depistat pozitiv. Acum, se află la Institutul Matei Balș din Capitală, iar restul pasagerilor care au călătorit în același avion, sunt în carantină și autoizolare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Ministrul Marcel Vela, anunț de ultimă oră! Se iau noi măsuri de siguranță

Citeste si: Hoți care se dau drept medici și pătrund în locuințe! Un fake-news care a îngrozit România. Ce spune Poliția?

În avionul care venea din Spania se aflau 60 de pasageri, aproape toți români și dacă pe timpul zborului, niciunul n-a dat semne de boală, după aterizare, alerta s-a instaurat brusc din pricina unui bărbat. Fără vreo urmă de răspundere, acesta le-a declarat angajaților aeroportului că este infectat cu noul coronavirus și drept dovadă, le-a arătat un certificat eliberat de medicii spanioli. Potrivit aceluiași act, era obligat să stea izolat numai că individul a încălcat cu bună știință regula și i-a pus în pericol pe alții.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI