Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Leul de pe străzile din Târgoviște este un câine

Un mesaj Ro-Alert a fost emis în Târgoviște, după ce un leu se plimbă liber pe străzile orașului.

Diana Puiu,

Alertă în Târgoviște. Un leu se plimbă printr-un cartier al orașului

[Sursa foto: digianimalworld.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 UPDATE:  Leul pentru care mesajele de RO-ALERT s-au dat toata ziua este, de fapt, un câine. 

 

Locuitorii orașului Târgoviște au fost alertați, joi dimineață, prin sistemul Ro-Alert, că un leu se plimbă liber pe străzile unui cartier din oraș. Oamenii au fost sfătuiți să nu iasă din case.

Citeste si: VIDEO| Mobilizare impresionantată după ce o ursoaică și puii săi au ajuns în centru Brașovului

„A fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic (leu) în mun. Târgovişte, cartier Priseaca, zona staţia peco Helene! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta”- este mesajul transmis prin RoAlert de ISU Dâmbovița.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Un bursuc a fost prins pe o stradă circulată din sectorul 3 al Capitalei

Un bursuc s-a plimbat pe străzile din Capitală

Animalul a fost văzut pe strada Fizicienilor din sectorul 3 al Capitalei. Bursucul a fost prins de specialiștii care l-au tranchilizat și ulterior preluat.

Citeste si:  VIDEO| Mesajul bizar trimis de RO-Alert locuitorilor județului Brașov. ISU Brașov a deschis o anchetă în acest caz

Specialiștii încearcă să găsească o explicație pentru apariția în oraș a bursucului. Îl vor elibera după ce îi vor găsi familia. 

Citeste si:  Vulpe surprinsă pe străzile Londrei

„Bursucii trăiesc în familii și trebuie să-i găsim grupul. Din fericire e femelă și va fi mai ușor să se adapteze după relocare”, a completat medicul veterinar Dr. Oana Vasiliu.

„Nu e neobișnuit ca un bursuc să apară într-un oraș. În vestul Europei se întâmplă des, mai puțin însă la noi. Bursucii se adaptează repede mediului urban și nu reprezintă un pericol pentru om.

Citeste si: Unsprezece ursi, alungati de pe strazile unui oras din Romania intr-o singura zi: ”Eu nu am mai vazut asa ceva. A facut prapad”

Nu știm sigur de unde a venit. Dacă venea dinspre Văcărești ar fi trebuit să traverzese Splaiului, ceea ce e dificil, că e foarte aglomerat. Dacă venea de la periferie, era o distanță mare de parcurs”, a declarat dr. Oana Vasiliu, medic veterinar în cadrul Fundației Visul Luanei, pentru  Buletin de București.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI