Close sidebar
Close sidebar

Alertă la Cluj! Mama și fiu, dispăruți fără urmă. Au plecat de acasă și nu s-au mai întors

Polițiștii din Cluj sunt în alertă după ce o mamă și fiul său, în vârstă de doar doi ani, au dispărut de acasă. Pamela Lingurar și copilul ei sunt de negăsit de mai bine de două zile.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pamela Viorica Lingurar, în vârstă de 20 de ani, a dispărut de acasă cu fiul ei, iar oamenii legii au fost alertați cu privire la faptul că tânăra nu a mai venit acasă din data de 18 noiembrie. Ultima dată, ei au fost văzuți la cerșit într-un cartier din Cluj, însă rudele spun că nu au mai venit acasă de atunci, scrie observator.tv.

Citeste si: A murit Corina Untilă, eroina Revoluţiei din 1989 din Timişoara: "România a mai pierdut un erou"

Semnalmente Pamela Viorica Lingurar

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- înălțime 1,60 cm, aproximativ 55 de kilograme, păr lung și șaten, ochi căprui și tatuaje pe ambele brațe.

Citeste si: Tânăr de 26 de ani dispărut de trei zile în Arad

Mămica în vârstă de doar 20 de ani purta o fustă albastru închis, cu dugi albe, o bluză de culoare roz și cu o vestă neagră de fâș.

Rudele sunt disperate, iar polițiștii roagă pe oricine i-a văzut pe cei doi sau are informații despre ei să sune imediat la numărul de urgență.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI