UPDATE: Test negativ pentru bărbatul suspectat de coronavirus. El a fost izolat la domiciliu

Bărbatul din judeţul Constanţa suspectat de infectare cu coronavirus nu are acest virus, rezultatul testului fiind negativ. Ca urmare, el fiind izolat la domiliciu.

Prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, a transmis că testul pentru bărbatul suspectat de coronavirus a fost negativ. Aceasta nu a mai rămas în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi a fost trimis la domiliciu, unde se află în izolare.  

Duminică seara, familia unui bărbat din judeţul Constanţa a sunat la 112 şi a anunţat că acesta are febră şi tuse. Bărbatul de aproximativ 40 de ani a fost preluat de către un echipaj medical şi dus la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. El avea febră 38,5 grade şi tuse. 

Bărbatul a povestit cadrelor medicale că a intrat în contact cu o persoană venită în Italia, întâlnirea respectivă având loc în judeţul Constanţa. 

El a fost testat pentru coronavirus de cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase şi era aşteptat rezultat investigaţiilor.

Prefectul a mai spus că, luni, în judeţul Constanţa sunt cinci persoane în carantină şi alte 190 izolate la domiciliu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, a declarat că duminică seara familia unui bărbat din judeţul Constanţa a sunat la 112 şi a anunţat că acesta are febră şi tuse. Bărbatul de aproximativ 40 de ani a fost preluat de către un echipaj medical şi dus la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. El avea febră 38,5 grade şi tuse. 

Bărbatul a povestit cadrelor medicale că a intrat în contact cu o persoană venită în Italia, întâlnirea având loc în judeţul Constanţa. 

Citeste si: Coronavirus România. Un bărbat din Sibiu a ajuns de urgență la spital după ce a acuzat febră

El a fost testat pentru coronavirus de cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase, fiind aşteptat rezultat investigaţiilor.

Prefectul a mai spus că luni, în judeţul Constanţa erau cinci persoane în carantină şi alte 183 izolate la domiciliu.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

El a afirmat că cele din cinci persoane sunt o familie formată din trei adulţi şi doi copii. Acestea s-au aflat în Italia, în zona unde este carantină din cauza coronavirusului şi ar fi intrat în contact cu o persoană care avusese legătură cu cineva diagnosticat cu coronavirus. George Niculescu spune că familia respectivă a plecat apoi la Udine, zona din Italia, unde nu este carantină din pricina coronavirusului şi s-a izolat la domiciliu timp de opt zile.

Apoi, cele cinci persoane au venit în Constanţa şi au mers la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. Acestea au fost testate, iar rezultatul a ieşit negativ. Totuşi, procedura spune că persoanele care intră în contact cu cineva suspectat de coronavirus trebuie să stea 14 zile în carantină.  Aceste persoane au fost duse la Spitalul CF Constanţa.

Citeste si: VIDEO| Bolnavi de frică, în vremea coronavirusului

Prefectul spune că a fost contactat apoi de aceste persoane prin intermediul reţelelor de socializare şi i-au spus că în unitatea medicală condiţiile  nu sunt cele mai bune deoarece nu au căldură şi nici apă caldă. Familia  spunea că temperatura în camere era între 16-18 grade. George Niculescu a afirmat că a luat legătura cu conducerea Direcţiei de Sănătate Publică, a spitalului şi ulterior a fost din nou contactat de familia care i-a transmis că problema s-a rezolvat. Persoanele trebuie să rămână în carantină timp de două săptămâni, iar la finalul acestei perioade vor fi din nou testate pentru coronavirus, urmând să plece acasă dacă rezultatul va fi negativ.

Citeste si: Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare după ce a revenit de la Roma: „Mă doare sufletul...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si