Autorităţile au intrat în alertă, în noaptea de duminică spre luni, după ce au fost sesizate, prin 112, despre existenţa unei genţi de voiaj suspecte pe o stradă din cartierul Coiciu din municipiul Constanţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, potrivit Agerpres.

Citeste si: Alertă cu bombă într-un centru comercial din Sectorul 1. Oamenii au fost evacuați din clădire

Ce au transmis autoritățile cu privire la această sesizare

"Astăzi, în jurul orei 1.15, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Merişor din municipiul Constanţa, se află un bagaj voluminos, de tip troler", a transmis IPJ Constanţa.

Citeste si: Panică la un mall din Nordul Capitalei. Sute de oameni evacuați după o alertă cu bombă UPDATE

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform sursei citate, la faţa locului s-au deplasat poliţişti care au asigurat perimetrul de siguranţă şi specialişti din cadrul SRI, în vederea desfăşurării activităţilor specifice.

În urma examinării bagajului s-a constatat faptul că "nu prezintă elemente de interes pirotehnic".

Două alerte cu bombă, în două centre comerciale din Capitală

Un mall din Sectorul 2 al Capitalei a fost evacuat, duminică seară, după ora 22, după ce un individ a sunat la Poliția Locală și a anunțat amplasarea unui dispozitiv explozibil.

Citeste si: Alarmă cu bombă la un post de radio din Capitală. Mai multe persoane au fost evacuate

O alertă similară a avut loc în cursul aceleiași zile, într-un alt mall, din nordul Capitalei, de această dată. Sute de oameni au fost evacuați de urgență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si