Close sidebar
Close sidebar

Alertă la Constanța: Trecătorii au semnalat un bagaj suspect

Autoritățile au primit o sesizare cu privire la un bagaj suspect pe una dintre străzile din Constanța. Echipajele speciale au intervenit de urgență.

Diana Bostan,

Bagaj suspect

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autorităţile au intrat în alertă, în noaptea de duminică spre luni, după ce au fost sesizate, prin 112, despre existenţa unei genţi de voiaj suspecte pe o stradă din cartierul Coiciu din municipiul Constanţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, potrivit Agerpres.

Citeste si: Alertă cu bombă într-un centru comercial din Sectorul 1. Oamenii au fost evacuați din clădire

Ce au transmis autoritățile cu privire la această sesizare

"Astăzi, în jurul orei 1.15, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Merişor din municipiul Constanţa, se află un bagaj voluminos, de tip troler", a transmis IPJ Constanţa.

Citeste si: Panică la un mall din Nordul Capitalei. Sute de oameni evacuați după o alertă cu bombă UPDATE

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform sursei citate, la faţa locului s-au deplasat poliţişti care au asigurat perimetrul de siguranţă şi specialişti din cadrul SRI, în vederea desfăşurării activităţilor specifice.

În urma examinării bagajului s-a constatat faptul că "nu prezintă elemente de interes pirotehnic".

Două alerte cu bombă, în două centre comerciale din Capitală

Un mall din Sectorul 2 al Capitalei a fost evacuat, duminică seară, după ora 22, după ce un individ a sunat la Poliția Locală și a anunțat amplasarea unui dispozitiv explozibil.

Citeste si: Alarmă cu bombă la un post de radio din Capitală. Mai multe persoane au fost evacuate

O alertă similară a avut loc în cursul aceleiași zile, într-un alt mall, din nordul Capitalei, de această dată. Sute de oameni au fost evacuați de urgență.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI