Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, scafandrii au reusit sa gaseasca trupul persoanei disparute intr-o balta din Tuzla, fiind vorba de un barbat de 47 de ani din localitate. El a fost adus la mal, iar cadrele medicale au constatat decesul acestuia.

Duminica seara, pompierii au avut o actiune similara si la Neptun, acolo unde un tanar era in pericol de inec. La fata locului s-au deplasat doua ambarcatiuni de la Garda de Coasta, un SMURD si un echipaj de descarcerare, acesta din urma urmand sa efectueze cautari la mal.

Echipele de interventie au reusit sa gaseasca trupul persoanei respective in zona digului si l-au adus la mal. Cadrele medicale au efectuat timp de cateva zeci de minute manevrele de resuscitare, dar nu au reusit sa-l aduca la viata.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Politistii au stabilit ca este vorba de un tanar in varsta de 18 ani, din Republica Moldova, el aflandu-se pe litoral pentru a lucra. Trupul neinsufletit va fi dus la morga pentru efectuarea necropsiei.

De asemenea, duminica dupa amiaza, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina pe plaja de la Corbu dupa ce doi copii de aproximativ 14 ani au intrat in mare. Unul dintre ei a reusit sa iasa din apa, fiind stabil, fara probleme medicale, in timp ce al doilea a disparut in mare.

La fata locului au fost solicitati reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, in zona respectiva deplasandu-se un echipaj de scafandri, care a inceput cautarile. Din cauza intunericului si a marii agitate, cautarile au fost oprite duminica seara si vor fi reluate luni dimineata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si