Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanţa a anunţat că o ambarcaţiune cu pasageri la bord s-a răsturnat, duminică, la Constineşti.

Patru adulți și un copil au fost scoși din apă de salvamari

Pompierii ISU Dobrogea au fost solicitaţi în jurul orei 16.50 să intervină la Costineşti, acolo unde o ambarcaţiune cu pasageri la bord s-a răsturnat.

Potrivit primelor date, salvamarii au reuşit să scoată din apă ”fără probleme” toţi pasagerii din ambarcaţiune, respectiv patru adulţi şi un copil. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de intervenţia echipajelor medicale.  

Citește și: UPDATE: Cadavrul unei fete, descoperit într-un parc din Mangalia. Are semne de violenţă pe corp

Patru adulți și un copil au fost scoși din apă.

Patru adulți și un copil au fost scoși din apă.

[Sursa foto: Stiri pe surse]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Doi morți și 57 de persoane salvate după ce ambarcațiuni cu migranți s-au scufundat în largul insulei Lampedusa din Italia

Până în acest moment, salvamarii au reuşit să recupereze doi adulţi şi copilul. 

Un turist de 40 de ani s-a înecat la Costinești

Tot azi a avut loc un incident șocant în Costinești. Un turist de 40 de ani a murit înecat.

Citește și: Doi turişti au fost la un pas să se înece în Eforie Nord. Tinerii au fost salvați în ultima clipă după ce au ignorat avertismentele salvamarilor

Un turist de 40 de ani a murit înecat la Costinești.

Un turist de 40 de ani a murit înecat la Costinești.

[Sursa foto: PixaBay]

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 07.00. Chiar dacă s-a intervenit cu o ambarcațiunea de la Mangalia și cu un echipaj SMURD, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat, informează Constanța 100%.

Citește și: EXCLUSIV- Vlad a murit, la numai 29 de ani, înecat în Spania. Fratele tânărului: ”Viața lui acolo era exact cum și-a dorit-o. Era iubit de comunitate”

De la începutul sezonului estival până în prezent, 20 persoane au fost salvate de la înec, în timp ce 9 persoane au decedat din cauza accidentelor prin submersie", se arată într-un comunicat de presă transmis pe 2 august de ISU "Dobrogea".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si