Alertă la sediul Facebook

Angajatul venise la muncă, ca într-o zi normală, însă la un moment dat a părăsit biroul. Nimeni nu l-a băgat în seamă, pentru că bărbatul nu a lăsat să se înţeleagă că urmează să facă un gest cutremurător, transmite spynews.ro.

Alertă la sediul Facebook. Un angajat al companiei s-a aruncat de la etajul patru, chiar la locul de muncă

Citeste si: A mai murit o persoană rănită în urma masacrului de la Săpoca

Astfel că, fără să stea pe gânduri, angajatul s-a aruncat de la etajul patru al clădirii în care lucra, din Menlo Park, în Silicon Valley.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

Citeste si: Cum arată acum Pamela Anderson. A eclipsat marile vedete la un eveniment în New York| GALERIE FOTO- wowbiz.ro

La faţa locului au fost chemaţi medicii, dar şi oamenii legii, însă, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul. Potrivit presei din străinătate, momentan nu a fost anunţată identitatea angajatului, tocmai pentru ca, mai întâi, să fie anunţată familia.

Alertă la sediul Facebook. Un angajat al companiei s-a aruncat de la etajul patru, chiar la locul de muncă

Citeste si: Închisoare pe viață după ce și-a ucis șefa. Povestea uluitoare a românului de 23 de ani

Nu se ştie nici care a fost cauza care l-a împins pe angajatul Facebook la gestul extrem, mai ales că nimeni nu ştia dacă acesta avea probleme de sănătate sau în familie.

Colegii, şocaţi de tragedia care a lovit Facebook

Colegii angajatului care s-a sinucis sunt în stare de şoc, mai ales că cunoşteau victima şi nu ar fi crezut-o niciodată în stare de aşa ceva.

De asemenea, reprezentanţii Facebook au transmis un mesaj emoţionant în urma tragediei, fără să dea, însă, prea multe detalii.

Alertă la sediul Facebook. Un angajat al companiei s-a aruncat de la etajul patru, chiar la locul de muncă

Citeste si: Bogdan şi Nicu au murit spulberaţi de TIR pe A1! Cei doi reparau mașina pe banda de urgență

„Facebook îşi exprimă regretul că unul dintre angajaţii săi a murit astăzi (joi) la sediul companiei din Menlo Park", au transmis reprezentanţii Facebook într-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si