Close sidebar
Close sidebar

Alertă la sediul Facebook. Un angajat al companiei s-a aruncat de la etajul patru, chiar la locul de muncă

Situaţie şocantă la sediul Facebook. Un angajat al companiei s-a sinucis. Tragedia a avut loc, joi, chiar în timpul serviciului. Colegii au înlemnit când au aflat ce s-a întâmplat.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alertă la sediul Facebook

Angajatul venise la muncă, ca într-o zi normală, însă la un moment dat a părăsit biroul. Nimeni nu l-a băgat în seamă, pentru că bărbatul nu a lăsat să se înţeleagă că urmează să facă un gest cutremurător, transmite spynews.ro.

Citeste si: A mai murit o persoană rănită în urma masacrului de la Săpoca

Astfel că, fără să stea pe gânduri, angajatul s-a aruncat de la etajul patru al clădirii în care lucra, din Menlo Park, în Silicon Valley.

Citeste si: BREAKING NEWS Accident extrem de grav în București! Un șofer a zburat cu mașina de pe șosea și a căzut pe linia de tramvai 41. Ambele sensuri sunt blocate- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Doi soți cu o clinică de înfrumusețare și-au păcălit clienții că au o mașină a timpului cu care îi pot întinerii- antena3.ro

La faţa locului au fost chemaţi medicii, dar şi oamenii legii, însă, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul. Potrivit presei din străinătate, momentan nu a fost anunţată identitatea angajatului, tocmai pentru ca, mai întâi, să fie anunţată familia.

Citeste si: Închisoare pe viață după ce și-a ucis șefa. Povestea uluitoare a românului de 23 de ani

Nu se ştie nici care a fost cauza care l-a împins pe angajatul Facebook la gestul extrem, mai ales că nimeni nu ştia dacă acesta avea probleme de sănătate sau în familie.

Colegii, şocaţi de tragedia care a lovit Facebook

Colegii angajatului care s-a sinucis sunt în stare de şoc, mai ales că cunoşteau victima şi nu ar fi crezut-o niciodată în stare de aşa ceva. De asemenea, reprezentanţii Facebook au transmis un mesaj emoţionant în urma tragediei, fără să dea, însă, prea multe detalii.

Citeste si: Bogdan şi Nicu au murit spulberaţi de TIR pe A1! Cei doi reparau mașina pe banda de urgență

„Facebook îşi exprimă regretul că unul dintre angajaţii săi a murit astăzi (joi) la sediul companiei din Menlo Park", au transmis reprezentanţii Facebook într-un comunicat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI