Județul Sibiu a fost analizat marți de către Grupul de Suport Tehnic pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii și a făcut o serie de propuneri către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Purtarea măștii este obligatorie în spațiile aglomerate

Specialiștii au venit cu următoarele propuneri: ”purtarea măştii în spaţii deschise pe raza localităţilor Şelimbăr, Cârţişoara, Vurpăr şi Merghindeal să fie obligatorie; interzicerea: organizării evenimentelor private în cadrul saloanelor de evenimente, funcţionarea restaurantelor, barurilor, cafenelelor şi a cluburilor; ăcaşurillor de cult din Şelimbăr, Cârţişoara, Vurpăr şi Merghindeal, li se recomandă se efectueze slujbele religioase

în exteriorul lăcaşurilor de cult; obligativitatea purtării măştii în apropierea tuturor unităţilor de învăţământ ”.

Prefectura Sibiu a transmis tot marți, următoarele: ”Analizând cele propuse şi ţinând cont de faptul că, rata incidenţei cumulate în ultimele 14 zile este între 1,5 – 3,0 la 1000 de locuitori în 4 localităţi ale judeţului Sibiu, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat Hotărârea nr. 50/06.10.2020 în care sunt stabilite măsuri suplimentare pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totodată, în localitatea Şelimbăr este cea mai mare incidenţă cumulată din judeţul Sibiu, respectiv 4,75, în timp ce în municipiul Sibiu este de 1,37.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si