În cursul acestei dimineți, Poliția Urbană Timișoara, a fost sesizată cu privire la un mesaj de amenițare lăsat pe un laptop abandonat la intrarea Tribunalului Timiș.
Mai multe echipaje de polițiști, jandarmi și criminaliști s-au prezentat pentru a verifica zona și au împrejmuit-o. În interiorul laptopului se afla o foaie A4, pe care scria, cel mai probabil, un mesaj.

Citește și: Descoperire neașteptată a Poliției de Frontieră Giurgiu, în urma unui control

În urma verificărilor, la doar câțiva metri de intrare a în Tribunalul Timiș, într-un coș de gunoi, a fost găsită o geantă în care se presupune că ar fi fost laptopul. Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbatul care a lăsat obiectele și încearcă să îl identifice. În acest moment intrarea principală în Tribunalul Timiș este restricționată.

Citește și: Plic suspect la Ambasada Rusiei de la Bucureşti. SRI intervine cu echipe specializate

Plic suspect la Ambasada Rusiei de la Bucureşti. SRI intervine cu echipe specializate

SRI intervine, vineri, la Ambasada Rusiei de la Bucureşti, unde a fost primit un plic considerat suspect. „În legătura cu plicul ridicat de la Ambasada Rusiei, precizăm ca au fost încheiate activităţile pirotehnice. Nu a fost depistat conţinut de material pirotehnic”, a transmis SRI.

Citește și: Polițiștii din Brașov sunt în alertă. Un colet suspect a fost semnalat lângă o stație de autobuz

Sursa citată a precizat că plicul va fi în continuare analizat în laborator.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Echipele pirotehnice ale SRI s-au deplasat la Ambasada Rusiei pentru a demara procedura standard în legătură cu un plic considerat suspect”,  a transmis, vineri, SRI.

Citește și:  Atacuri rusești în apropiere de România. Patru bombe au fost lansate spre Insula Șerpilor

Sursa citată a precizat că, în urma unui control preliminar, plicul a fost ridicat şi transportat în siguranţă în vederea expertizării.

„Potrivit procedurii, plicul va fi analizat în laboratoare specializate, pentru a fi eliminate toate suspiciunile privitoare la posibile substanţe ce ar putea fi prezente”,  a mai transmis SRI.

În acest caz SRI colaborează cu echipele Ministerului de Interne.

Descoperire neașteptată a Poliției de Frontieră Giurgiu, în urma unui control

Un cap de tractor și un autoturism căutate de autoritățile din Bulgaria și Germania au fost descoperite în punctul de trecere al frontierei Giurgiu.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, când în Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, un cetățean bulgar, în vârstă de 49 de ani, care conducea un

autoturism, marca BMW, model X3.

Citește și:  Angajatul unei primării din Constanța fost reținut după ce ar fi folosit banii instituției pentru plăți nelegale

Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat că autoturismul figura în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare, alerta fiind emisă de către autoritățile din Germania.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si