Este alerta maxima printre autoritatile din judetul Buzau si panica mare in randul localnicilor din Ojasca. Barbatul de 53 de ani a disparut ieri chiar de sub nasul cadrelor medicale ale spitalului de psihiatrie, care i-au observat la un moment dat absenta si au anuntat de urgenta autoritatile. Politisiti si jandarmi au impinzit de urgenta locul si au inceput cautarile.

Politistii au organizat filtre intreaga noapte, au rascolit chiar si localitatile din apropiere,  insa pana acum nici urma de barbat! Au cercetat autogarile si statiile CFR, insa nimic nu a dat roade.
Criminalul parca  a  intrat in pamant.

Localnicii sunt terifiati la gandul ca o persoana atat de periculoasa ar putea merge nestingehrita printre ei, sa faca alte victime. Criminalul este considerat unul deosebit de periculos dupa ce, in urma cu 8 ani, si-a ucis cu bestialitate mama, apoi a marturisit anchetatorilor ca isi doreste sa devina un criminal in serie.

Evadatul are 53 de ani, este ras pe cap iar in momentul evadari purta  un fes negru, era imbracat cu o bluza alba peste care avea una de trening, verde inchis cu dungi, iar in partea de jos purta pantaloni tot de un verde inchis.Individul  a fost diagnosticat cu dereglari psihice. Autoritatile avertizeaza ca cei care il vad sa stea departe de el si sa  sune de urgenta la 112. El a fost dat in urmarire nationala.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si