COD GALBEN de furtuni

Intervalul de valabilitate al avertizării ANM este: 23 iulie, ora 10:30 – 23 iulie, ora 23:00. Fenomenele vizate de atenționare: instabilitatea atmosferică temporar accentuată. 

Citeste si: Nelson Mondialu, declarații cutremurătoare: "Nu știu dacă apuc sărbătorile de iarnă"

În intervalul menționat, în vestul, nordul și centrul țării și local în sud și est, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Îndeosebi în intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 30...50 l/mp.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Inundații în Vestul țării

Precipitaţiile din ultimele 24 de ore au produs inundaţii în 11 localităţi din şase judeţe, informează joi dimineaţa Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Din cauza precipitaţiilor abundente înregistrate în judeţele din vestul ţării, pompierii au acţionat pentru salvarea a 11 persoane din calea viiturilor şi pentru evacuarea apei din peste 90 de gospodării.

Citeste si: Gigi Becali: Nu mă mai interesează campionatul, eu plec la mănăstire

Cel mai afectat de ploile însemnate cantitativ a fost judeţul Bihor, unde inundaţiile au provocat efecte semnificative în mai multe localităţi. În numai o oră, aversele torenţiale au produs acumulări mari de apă în localităţile Criştioru de Jos, Sălişte de Vaşcău, Vaşcău şi Cărpinet. Pe lângă salvarea oamenilor care se aflau în pericol, s-a acţionat şi pentru evacuarea apei din gospodăriile afectate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si