Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare meteo de averse şi vânt puternic pentru toată ţara, valabilă până vineri dimineaţa, la ora 6.00.

Informare meteo de la ANM: cantități însemnate de ploi, dar și lapoviță și ninsoare

Potrivit meteorologilor de la ANM, în intervalul 25 aprilie, ora 10:00- 26 aprilie, ora 06:00, va ploua în sudul, centrul şi estul ţării.

Citește și: VIDEO-Alertă de vânt și ploi în țară. Rafalele puternice au intensificat senzația de frig. ,,Ieri am prins ploaie, ploaie multă, acum vântul ăsta''

Vor fi mai ales averse, care în regiunile sud-estice vor fi însoţite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, izolat, grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra local cantităţi de apă de 15- 25 l/mp, spun meteorologii.

La altitudini de peste 1.500 de metri, cu precădere în Carpaţii Meridionali şi Orientali, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Alertă meteo de la ANM. Episod violent de averse, lapoviță și ninsoare.

Alertă meteo de la ANM. Cum e vremea în Capitala

[Sursa foto: Pexels.com]

Cum va fi vremea în Capitală

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru București. Valorile de temperatură se vor situa sub mediile multianuale în Capitală, iar temperatura maximă va fi joi în jurul a 17 grade, în timp ce minima va atinge 7- 8 grade, potrivit prognozei speciale pentru Bucureşti realizată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Pe parcursul zilei şi la începutul nopţii, vor fi înnorări temporar accentuate, averse (în jurul a 10 l/mp) şi descărcări electrice, apoi cerul va deveni variabil.

Vântul va sufla în general moderat, mai spun meteorologii de la ANM.

INFORMARE METEOROLOGICĂ
Interval de valabilitate: 25 aprilie, ora 10 – 26 aprilie, ora 06
Fenomene vizate și zone afectate: conform textului

În intervalul menționat, va ploua în sudul, centrul și estul țării. Vor fi mai ales averse, care în regiunile sud-estice vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra local cantități de apă de 15...25 l/mp. La altitudini de peste 1500 m, cu precădere în Carpații Meridionali și Orientali, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si