Close sidebar
Close sidebar

Alertă meteo! Se anunță cea mai călduroasă vară din istorie. Temperaturi de 50 de grade în România

Specialiștii în meteorologie sunt în alertă. Se anunță cea mai călduroasă vară din istorie.

O.N.,

vara

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Meteorologii străini, dar și cei din România, anunță că anul 2020 se anunță a fi unul care va bate recorduri în ceea ce privește temperaturile ridicate. Dacă anul 2016 a fost declarat cel mai cald din istorie, de data aceasta este foarte posibil ca recordul să fie doborât peste doar câteva luni.

Ne așteaptă cel mai cald an din istorie

Specialiștii susțin că ne așteaptă ani în care temperaturile vor ajunge până la 50 de grade Celsius, asta în timp ce media actuală înregistrată este de 44, 5 grade Celsius. Se pare că încălzirea globală își spune cuvântul, iar temperaturile urmează să crească din ce în ce mai mult în următorii ani, potrivit  Cancan.

„În următorii 30 de ani am putea avea 50 de grade celsius în loc de 44,5. E vorba de cea mai mare temperatura înregistrată. Sunt indicii că anul 2020 va fi un an record.

Citeste si: Ciprian Marica, la un pas să-și piardă familia după infidelitatea cu Ana Muntean. Abia acum s-a aflat cine i-a salvat căsnicia

Citeste si: Doamne, ce schimbare! Floricica Dansatoarea s-a făcut bună de tot și dă atac la ”reginele” din lumea manelelor

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Citeste si: ȘOC TOTAL! Elena Ionescu a atacat-o pe Ruby la Survivor România! ”I-aș da o lecție. I-aș stinge puțin lumina! Mi-a lăsat un gust amar, m-a deranjat să văd că un om are atâta răutate gratuită”!

La nivelul României 2019 a fost cel mai călduros an începând din 1900, la nivel global a fost al doilea cel mai călduros, statistic vorbind, anii călduroşi vin din ce în ce mai mulţi”, susține meteorologul Roxana Bojariu.

Administrația Națională Oceanică și Atmosferică din SUA consideră că sunt 75% șanse ca anul 2020 să fie cel mai călduros an înregistrat vreodată pe Pământ. Trendul din acest an este foarte apropiat cu cel din 2016, cel mai călduros an înregistrat până în prezent.

„Vremea anormală este din ce în ce mai des întâlnită”, afirmă meteorologii, iar recordurile de căldură sunt atinse de la o lună la alta.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI