UPDATE: tânăra este căutată cu un câine și o dronă.

„Au fost efectuate căutări cu efective mărite pe raza localităţilor limitrofe. La acţiunile de căutare din perioada de referinţă, au participat poliţişti din cadrul I.P.J Tulcea, lucrători I.J.J, ISU Delta Tulcea şi voluntari, fiind folosite echipamente speciale, câini de urmă şi o dronă.

Căutările continuă, pe rază extinsă, atât pe plan local, cât şi naţional în vederea depistării persoanei dispărute, inclusiv cu sprijinul altor structuri operative de poliţie din ţară”,

a anunţat IPJ Tulcea

Coada Denisa-Gabriela a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Acum, părinții săi încearcă cu disperare să o găsească pe minoră.

Tânăra este născută la data de 17.02.2009 în municipiul Tulcea și are domiciliul în comuna Mahmudia, județul Tulcea.

Citește și: Aceasta este ultima conversație a Angelikăi Maurer înainte să dispară. Studenta de la Sibiu este de negăsit de o lună: „A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință"

Tânăra este căutată la nivel național, după ce la data de 01.03.2023 aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Minora a lăsat un bilețel înainte de a pleca de acasă

Tânăra a lăsat un înscris înainte de a pleca, unde a menționat că se va deplasa pe raza județului Constanța.

Semnalmente: 1,65 m înălțime, 60 de kilograme, păr șaten și lung, până peste umeri, ochi căprui/ tânăra are o aluniță pe obrazul stâng, la nivelul buzei superioare.

Citește și: Noi informații despre dispariția Angelikăi Maurer. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu studenta

La momentul plecării de la domiciliu, aceasta purta un hanorac cu glugă de culoare crem, pantaloni de tip blue-jeans și ghete de culoare maro.

Oricine deține informații despre Coasa Denisa-Gabriela este rugat să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de Poliție.

Ultima conversație a Angelikăi Maurer înainte să dispară

Dispariție învăluită în mister.  Angelika este de negăsit de o lună, ea fiind ultima dată văzută pe data de 8 februarie, în timp ce părăsea căminul de la Institutul Evanghelic din Sibiu și mai apoi când se îndrepta spre comuna Poplaca.

Citește și:  Durere fără margini în familia unui adolescent dispărut de acasă de 5 luni. Rămășițele lui Freddy au fost găsite pe marginea drumului

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cutremurătoare a Mariei Diana, tânăra de 19 ani ucisă de un urs: ”Nu răspunde nimeni”- radioimpuls.ro

Familia tinerei a cerut ajutorul autorităților abia la o săptămână distanță de la dispariția fetei. Polițiștii au început imediat căutările, iar la câteva zile distanță au descoperit și primele indicii.

Potrivit fratelui Angelikăi, Victor Maurer, studenta s-ar fi întâlnit cu un coleg de facultate înainte să dispară.

Citește și:  Polițiștii din Dolj sunt în alertă după ce două minore au plecat de acasă și nu au mai revenit

„  Ultima discuție despre care știm a fost cu un coleg de facultate cu o zi înainte de dispariție. A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință.

Ea e o fire mai introvertită, nu avea foarte mulți prieteni și nici cu noi nu comunica foarte des. Dar când ne-am văzut de sărbători și la ultimele discuții la telefon totul părea în regulă. Niciodată nu a dat de înțeles că ar avea o problemă mai mare. Se concentra foarte mult să termine facultatea", a declarat fratele fetei, pentru   digi24.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si