Close sidebar
Close sidebar

Alertă pe litoral: Cel puţin 7 persoane sunt fie dispărute, fie în pericol de înec

Marea Neagră este extrem de agitată, iar valurile sunt foarte mari, cel puţin şapte persoane fiind fie dispărute, fie în pericol de înec, în sudul litoralului. Autorităţile intervin cu toate echipajele disponibile.

Andreea Stoica,

Alertă pe litoral: Cel puţin 7 persoane sunt fie dispărute, fie în pericol de înec

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autorităţile din Constanţa anunţă că, duminică, marea este extrem de agitată, iar toate echipajele disponibile ale ISU, Gărzii de Costă şi Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) sunt angrenate în misiuni de căutare şi salvare a persoanelor dispărute în mare sau în pericol de inec. Cel puţin şapte intervenţii sunt în derulare, de la Olimp până la Vama Veche.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă, a declarat că forţele inspectoratului acţionează pe sudul litoralului, de la Vama Veche la Olimp.

Citeste si: VIDEO| La mare, aglomerat şi plin de nereguli

Acţiuni de căutare şi salvare

"În tot sudul litoralului, începând de la Vama Veche până în Olimp, avem toate forţele inspectoratului (terestre patru SMURD, şenilate şi pe mare ambarcaţiunea din Portul Mangalia şi echipaje de scafandrii) şi aerian (elicopterul) care desfăşoară activităţi de căutare, salvare sau acordare prim ajutor medical pentru cel puţin

şapte persoane printre care copii, fie dispăruţi în mare, în pericol de înec sau resuscitati pe plajă. În momentul de faţă încă se primesc apeluri pe 112 din zona menţionată", a declarat Anca Chiriţă.

Alertă pe litoral: Cel puţin 7 persoane sunt fie dispărute, fie în pericol de înec

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Litoralul pentru toți. Tot ce trebuie să știi despre acest program

Ea a precizat că misiunilor respective s-au alăturat cinci echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, nave ale ARSVOM şi Garda de Coastă.

"Misiunea este un dinamică, este dificil de acţionat din cauza gradului de agitaţie al mării. Toţi colegii sunt angrenaţi în gestionarea situaţiilor de urgenta apărute", a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Citeste si: Teatrul se întoarce pe litoral! Două zile de spectacole gratuite la Constanța

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI