Aeronava, cu aproape 400 de persoane la bord, plecase din Thailanda cu destinatia Paris, dar pe teritoriul Romaniei, pilotii au anuntat turnul de control ca au o urgenta medicala.

Unul dintre pasagerii cursei Air France Bangkok- Paris, o frantuzoaca de 43 de ani, se simtea foarte rau, iar problemele ei depaseu competenta echipajului! In aceasta situatie, comandantul a cerut aterizarea de urgenta pe Otopeni.

Femeia a primit ingrijiri medicale de urgenta la sol unde a fost preluata imediat de ambulanta aeroportului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ulterior pasagera a fost preluata de serviciul 112 si transferata la spital. Iar dupa doua ore de escala fortata, aeronava si-a reluat zborul spre Paris.

Avionul Boeing triple seven ER300 este unul dintre cele mai performante din lume si detine recordul curent de autonomie pentru avioane comerciale.
Are si dotari superioare, insa, in astfel de cazuri medicale, procedura cere aterizarea de urgenta. Traficul aerian pe aeroportul Otopeni nu a fost perturbat de acest incident.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si