Este alerta pe piata alimentara. Autoritatile din România au interzis importul de lapte, caşcaval, brânza şi anumite tipuri de iaurt din Bulgaria.
Tot teritoriul Bulgariei este considerat zona de restrictie, ca urmare a unei alerte de infectare cu virusul dermatozei nodulare contagioase la bovinele din tara vecina, informeaza Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara (ANSVSA).
Este pericol şi legat de carnea de proc, din cauza pestei porcine.
Preşedintele Comisiei de Agricultura, deputatul Nini Sapunaru, a declarat ca pe piata noastra nu au ajuns pâna acum astfel de produse.

Tot teritoriul Bulgariei este considerat zona de restrictie, ca urmare a unei alerte de infectare cu virusul dermatozei nodulare contagioase la bovinele din tara vecina, informeaza Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara (ANSVSA).Este pericol şi legat de carnea de proc, din cauza pestei porcine.

Preşedintele Comisiei de Agricultura, deputatul Nini Sapunaru, a declarat ca pe piata noastra nu au ajuns pâna acum astfel de produse.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si