Close sidebar
Close sidebar

Alertă pe plaja Corbu! Un bărbat a murit înecat - VIDEO

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit, marți, după ce s-a înecat în timp ce se afla pe plaja Corbul. Potrivit informațiilor, acesta a fost tras de curenți în mare.

Alex Dumitrescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Un elicopter al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea a plecat în căutarea bărbatului. Elicopterul a identificat trupul bărbatului în mare, iar scafandrii l-au scos la mal. Ei au încercat resuscitarea bărbatului, dar, din păcate, acesta a decedat.

Potrivit primelor informaţii, doi bărbaţi de aproximativ 25- 30 de ani au dispărut în mare. Unul dintre aceştia a fost scos din apă de alţi oameni de pe plajă. Este conştient şi colaborant şi a fost preluat de echipajul de prim ajutor Smurd B Midia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cel de-al doilea bărbat nu a mai putut fi scos. Pentru căutarea şi salvarea acestuia intervin 12 scafandri, o ambarcaţiune Targa a ISU, şenilata de la punctul de prim ajutor Corbu, elicopterul Smurd pentru survol şi ambarcaţiunea Opal a ARSVOM. după ce l-au găsit, acesta a fost declarat mort.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI