Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Alertă pe plaja din Alicante, Spania: Un rechin aflat în apropierea țărmului a provocat panică în rândul turiștilor

Un rechin a fost zărit apropiindu-se de țărmul unei plaje din Alicante, Spania. Turiștii nu au sesizat imediat pericolul, însă, ulterior, aceștia au văzut rechinul și au încercat să fugă la mal. Întregile scene de groază au fost filmate.

Maria Stiuca,

Alertă pe plaja din Alicante, Spania: Un rechin aflat în apropierea țărmului a provocat panică în rândul turiștilor

[Sursa foto: Observator]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rechinul a fost filmat când se apropia de malul unei plaje din Alicante, Spania. Turiștii au încercat să fugă cât mai rapid când au sesizat pericolul.

Un rechin a îngrozit turiștii de pe o plajă din Alicante, Spania

Salvamarii i-au alertat pe turiști cu urlete și fluiere pentru a ieși imediat din apă, imediat ce au văzut rechinul apropiindu-se de țărm, potrivit observatornews.ro.

O femeie a suferit un atac de panică după ce a observat că rechinul este chiar în apropiere de ea. Cu toate acestea, fost ajutată să iasă din apă, și a ajuns în siguranță la mal.

Citește și: VIDEO. Momentul terifiant în care un rechin alb este înghițit de un "monstru marin"

În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit, iar rechinul s-a făcut nevăzut.

Citește și: Tânăr omorât de rechin, în Egipt

Poliția locală și membrii unui echipaj au încercat să caute prădătorul, însă, nu l-au găsit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Turist rus, sfârtecat de un rechin-tigru în vacanța din Egipt- UPDATE

Rechinul care a mâncat un bărbat de viu, a fost prins. Resturile tânărului au fost găsite în stomac

Imagini incredibile cu rechinul care în urmă cu câteva zile a devorat de viu un turist rus, aflat în vacanță în Egipt. Totul s-a petrecut în stațiunea Hurghada.

Rechinul care a devorat un bărbat rus, de viu, în Egipt, a fost prins. Fiara va fi mumificată și va fi expusă într-un muzeu. Tânărul turist a sfârșit la doar 24 de ani, mâncat de viu de către rechin.

Totul s-a petrecut săptămâna trecută în stațiunea Hurghada.

Rechinul va fi expus într-un muzeu

Daily Mail relatează că specialiștii de la Institutul de Științe Marine și Rezervațiile Mării Roșii au început în cursul zilei de luni procesul de îmbălsămare a fiarei la Hurghada, înainte de a expune rechinul în muzeu.

Citește și:  Un tiktoker din Belgia şi-a înscenat moartea şi a venit la propria sa înmormântare într-un elicopter: ”O glumă de foarte prost gust”

Citeste si:  Vești bune pentru elevi! Guvernul oferă mulți bani după greva generală- kanald.ro

Citeste si:  Negii sau verucile: tipuri si tratament

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si:  Jador se retrage din muzică! Anunț de pe patul de spital: „În cazul în care nu o să mai fiu, vă las vouă muzica mea”- wowbiz.ro

Potrivit unor surse, autoritățile au reușit să extragă din stomacul rechinului capul, pieptul, dar și brațele victimei, în timp ce pescarii au recuperat din mare cealaltă jumătate a corpului.

Dr. Mahmoud Dar, profesor la Institutul Național Egiptean de Științe Marine, a mai dezvăluit că rechinul era femelă și că nu a fost găsit nimic altceva in interiorul acestuia.

Bărbatul a fost sfâșiat de viu de rechin

Imaginile teribile au fost filmate în stațiunea Hurghada, unde mii de români aleg să își petreacă vacanțele, anual. Turiștii aflați pe o plajă au surprins momentul în care un înotător a fost atacat de un rechin, la doar câteva zeci de metri de mal.

Din nefericire, victima nu a supraviețuit. Autoritățile egiptene au interzis sporturile nautice, dar și accesul în apă până duminica trecută.

Citește și:  A căzut în gol 400 de metri: un alpinist și-a pierdut viața în timp ce escalada cel mai înalt vârf din Germania

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI