O a treia persoana, fiul uneia dintre cele doua, se afla si el internat in Spitalul Judetean Ploiesti si prezinta aceleasi simptome. Barbatul asteapta rezultatele analizelor.

Cei trei au consumat aceeasi bucata de peste afumat, conservat in vid.

Una dintre femei are 41 de ani, alta 48 de ani, iar baiatul are 17 ani si toti sunt din Campina. Ei s-au prezentat la spital dupa ce au prezentat dureri de cap, varsaturi si tulburari de vedere.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pacientii au fost depistati cu botulism si au fost injectati cu ser antibotulinici, iar inspectorii sanitari veterinari au recoltat probe din alimentul suspectat.

Femeia de 48 de ani este in cea mai grava stare. Ea a fost internata la Terapie Intensiva si a necestitat intubatie si ventilatie mecanica.

In momentul de fata, toti cei trei pacienti sunt in afara oricarui pericol.

Autoritatile fac verificari sa afle daca pestele respectiv a fost cumparat stricat sau a fost tinut de familie mai mult timp in conditii improprii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si