Close sidebar
Close sidebar

Este alertă alimentară în România chiar înainte de sărbători. Nu consumați produsele: „Recheamă o parte din torturile sale...”

A fost dată o alertă alimentară în România, înainte cu două zile înainte de Crăciun. Românii sunt avertizați să nu consume produsele.

Georgiana Balaban,

Atenție mare dacă ați cumpărat aceste torturi.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Oamenii trebuie să știe că unul dintre cele mai iubite produse ale magazinului  Ikea este rechemat. Oamenii sunt avertizați să nu consume acest desert, dacă deja l-au cumpărat. Compania suedeză a făcut anunțul.

Citește și: Credincioșii au primit vouchere de cumpărături din partea unei biserici din Capitală

Conform autorităților, în acel produs a fost descoperit un obiect metalic în compoziție. Producătorii recomandă celor care l-au achiziționat să îl returneze imediat și își vor primi banii înapoi.

Atenție mare dacă ați cumpărat produsul

Magazinul suedez Ikea recheamă o parte din torturile sale, Tort cu migdale (Almondy) și DAIM de 400 de grame întrucât un obiect metalic a fost găsit în compoziția unui astfel de desert.

Citește și: Alertă sanitară după ce un lot de spanac toxic a provocat halucinaţii şi delir

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„IKEA România recheamă o parte din torturile sale, Tort cu migdale (Almondy) și DAIM de 400 de grame întrucât un obiect metalic a fost găsit într-un astfel de tort. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauție. Rechemarea se limitează la torturile cu migdale Almondy, Tort cu migdale și DAIM de 400 de grame, achiziționate din magazinele IKEA, care fac parte din lotul L2140 și expiră la data de 18.11.2023.

Almondy îi îndeamnă pe clienții care au cumpărat acest produs să returneze produsul la magazinul de unde l-au achiziționat, pentru a le fi restituită integral suma plătită, sau să contacteze Almondy la www.almondy.com.”

Persoanele care au cumpărat acest produs și îl vor returna, le vor fi înapoiați banii.

Citește și: Cât costă un cozonac de Crăciun în 2022?

„La Almondy, calitatea și siguranța produselor noastre este prioritatea numărul unu. Luăm foarte în serios acest incident, așa că, drept măsură de precauție, am decis să rechemăm produsele din magazinele IKEA, din lotul menționat mai sus. Am identificat măsurile pe care trebuie să luăm pe viitor pentru a ne asigura că astfel situații nu se vor repeta”, a declarat Margareta Johannesson, Quality Director la Almondy.

Conform informațiilor transmise de reprezentanții Ikea, compania Almondy a ținut să își ceară scuze pentru neplăcerile cauzate de rechemarea acestui produs.

Citește și: Program magazine în a doua zi de Crăciun 2022. Unde faceți cumpărăturile pe 26 decembrie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI