Este alertă în tot județul Prahova, întrucât autoritățile sunt pe urmele tânărului de 17 ani care e evadat chiar din incinta judecătoriei. 

Citeste si: VIDEO- Evadat periculos, găsit de forțele de ordine într-o canalizare

Comunicatul IPJ Prahova:

„La data de 11 august a.c., în jurul orei 17.00, un tânăr în vârstă de 17 ani, fiind reținut pentru fapte de furt, în timp ce instanța emitea mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile, a părăsit incinta Judecătoriei Văleni.

De îndată, s-a constituit o echipă de cercetare, iar polițiștii prahoveni desfășoară activități de urmărire, instituind filtre la toate ieșirile din oraș, pentru punerea în executare a mandatului.”, a fost comunicatul emis de reprezentanții IPJ Prahova.

Evadatul este unul dintre spărgătorii de locuințe prinși în flagrant de polițiștii din Drajna. Cercetarea a dovedit că au acționat și în alte localități, potrivit observatorulph.ro.

A fugit din fața polițiștilor

Scenele sunt parcă desprinse dintr-un film. În timp ce aștepta decizia din partea judecătorilor, tânărul i-a cerut polițistului care-l supraveghea să îl lase să fumeze o țigară. Cum a ajuns în curtea judecătoriei, tânărul a luat-o la goană, iar agentul nu l-a mai putut prinde.

Citeste si: Evadat găsit dormind lângă sediul poliției

Cine este tânărul fugar

Tânărul a fost dat în urmărire generală de către polițiști. Pe site-ul politiaromana.ro apare o fotografie dar și informații despre individul care s-a făcut nevăzut. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 „La data de 11.08.2021, în jurul orei 17.00, Zidaru Cătălin Florin, în calitate de reținut pentru săvârșirea faptelor de furt, violare de domiciliu și distrugere, a evadat de sub escorta Poliției Orașului Vălenii de Munte din cadrul IPJ Prahova”, sunt informațiile menționate pe site-ul Poliției Române.

Alertă! Un tânăr de 17 de ani este căutat de autorități, după ce a fugit de la judecătorie când i se emitea mandatul de arestare
Zidaru Cătălin Florin a fost dat în urmărire generală.[Sursa foto: politiaromana.ro]

Citeste si: EXCLUSIV! Un deținut evadat din anul 2019, capturat noaptea trecută în Berceni! Cum a fost prins fugarul VIDEO

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tânărul are 1,75 metri înălțime și o „constituție atletică, păr negru întins, față ovală, ten deschis, gură mijlocie, bărbie normală, ochi căprui”. Totodată, este precizat faptul că acesta are „semne particulare, tăieturi pe ambele brațe și piept”. În momentul în care a evadat, suspectul purta o pereche de pantaloni bleumarin tip bermude și un tricou de culoare neagră cu inscripția „PROTECT”, potrivit informațiilor furnizate pe site-ul Poliției .

Oricine deține informații despre tânărul care a evadat este rugat să sune la 112!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si