Parlamentul, Guvernul, instituțiile judecătorești, mai multe centre comerciale, dar și Aeroportul Internațional din Chișinău se află sub alertele bombelor.

Citeste si: Angajata unei stații de alimentare din Capitală a amenințat că va arunca în benzinăria. Pirotehniştii de la SRI au intervenit de urgenţă

Inspectoratul Geeral al Poliției precizează că instituțiile țintă au fost alertate de amplasarea acestor obiecte explozibile.
La fața locului au intervenit toate serviciile specializate pentru efectuarea verificărilor.

Alertele cu bombă de la Aeroport s-au dovedit a fi false.

Citeste si: Alertă cu bombă într-o zonă publică din Capitală

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Comunicarea mincinoasă se pedepsește cu amendă până la 42.500 de lei, muncă în folosul comunității sau închisoare până la 2 ani.

Angajata unei stații de alimentare din Capitală a amenințat că va arunca benzinăria în aer

O femeie care se afla în tura de după-amiază, angajata unei benzinării din Sectorul 6, a amenințat că va amplasa dispozitive explozive în incinta acesteia.

Citeste si: Alertă cu bombă într-un centru comercial din Sectorul 1. Oamenii au fost evacuați din clădire

La locul indicat de angajata benzinăriei s-au deplasat de urgență poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului București, dar şi echipaje de prim ajutor, a transmis DGPMB.

Citeste si: Panică la un mall din Nordul Capitalei. Sute de oameni evacuați după o alertă cu bombă UPDATE

"În urma intervenţiei, persoana a fost transportată la o unitate medicală, de specialitate", a mai precizat Biroul de presă al Poliţiei municipiului București.

Panică la un mall din Capitală. Sute de oameni au fost evacuați după ce a fost alertă cu bombă

Un dispozitiv periculos a fost semnalat în incinta unui mall din capitală, iar mai multe persoane au fost evacuate.
"Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a fost sesizată de către o structură a Jandarmeriei cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezenţa unui dispozitiv periculos în incinta
unui complex comercial din Sectorul 1", informează Biroul de presă al DGPMB.

Citeste si: Alertă cu bombă într-un centru comercial din Sectorul 1. Oamenii au fost evacuați din clădire

"În urma primirii unei alerte cu bombă, centrul comercial Băneasa Shopping City a luat imediat măsuri pentru a menține siguranța angajaților, chiriașilor și vizitatorilor săi. La cererea autorităților, centrul comercial a fost evacuat în foarte scurt timp.
Precizăm că nu a avut loc niciun incident, situația fiind sub control, iar alarma nu a fost confirmată. În acest moment, toate măsurile de siguranță au fost luate, iar activitatea centrului comercial a fost deja reluată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul și neplăcerile cauzate vizitatorilor Băneasa Shopping City", au transmis administratorii mall-ului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si