Printre instituțiile vizate se numără și Ministerul Sănătății. În mail este precizat faptul că mai multe bombe au fost depuse în spitale, vor exploda și multe persoane vor deceda.

Niciunul dintre spitalele vizate nu au fost evacuate.

Alerte cu bombe în mai multe spitale din București! Managerii mai multor spitale au primit mailuri de amenințare

Alerte cu bombe în mai multe spitale din București! Managerii mai multor spitale au primit mailuri de amenințare

Mai multe spitale din București au primit alerte cu bombe

Managerul Institutului Marius Nasta a sunat la 112, în timp ce managerul de la Bagdasar Arseni a vorbit deja cu polițiștii.

Mai multe spitale se numără printre instituțiile medicale vizate. Este vorba despre: Spitalul Universitar, Spitalul de Copii Marie Curie, Institutul de sănătate mintală, Spitalul de Oftalmologie sau Spitalul de Chirurgie Plastică și Arsuri.

Cel care a trimis mail-ul nu a fost identificat. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Și în Brașov s-a dat o astfel de alertă. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au fost sesizați printr-un apel telefonic cu privire la existența unui bagaj suspect, identificat pe spațiul verde al străzii Pieței, din zona Spitalului Militar- Brașov. 

Citește și: VIDEO- Cum arată noua dronă a Iranului. Are o rază de acțiune de 2.000 de km și poate transporta orice fel de muniție, inclusiv bombe

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Brasov, care au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă, precum şi specialişti pirotehnişti, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Brasov, în vederea efectuarii intervenţiei specifice pentru acest tip de sesizare.

Tot la locul indicat au fost prezenti și reprezentanți din cadrul SRI, iar în urma verificării obiectului semnalat de către echipele specializate, nu au fost confirmate aspecte de pericol.

Citește și: Primul bombardier nuclear strategic al Rusiei, distrus într-un atac cu drone ucrainene. Ce a declarat Ministerul rus al Apărării


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si