Bobicioiu și-a rupt piciorul și a ajuns de urgență la spital. Tânărul a ajuns la secția de ortopedie unde i-au pus piciorul în ghips. Alex Bobicioiu nu a vrut să ofere detalii despre cum s-a întâmplat incidentul, însă, le-a transmis urmăritorilor săi că se simte bine.

alex bobicioiu de la puterea dragostei
Bobicioiu și-a luxat piciorul.[Sursa foto: Instagram]

Medicii i-au recomandat lui Alex Bobicioiu să stea o perioadă liniștit pentru a se reface, însă bărbatul nu poate sta prea mult timp departe de sala de fitness.

Așa că Bobicioiu a mers la sală alături de Culiță Sterp.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

alex bobicioiu de la puterea dragostei
Alex Bobicioiu la spital.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Delia de la Puterea dragostei, declarații halucinante despre momentul fierbinte cu Marinescu: „Nu-mi pare rău”

Alex Bobicioiu de la „Puterea Dragostei” nu și-a găsit jumătatea

Alex Bobicioiu de la „Puterea Dragostei” nu și-a găsit perechea. Bărbatul își petrece majoritatea timpului alături de familie. Tânărul se filmează zilnic alături de tatăl, sora și nepotul lui.

Alex a rămas prieten și cu foști concurenți ai emisiunii de la Kanal D. Din când în când, tinerii se strâng și merg în excursii sau sărbătoresc împreună.

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei” și Cristian Jitaru pe cale să formeze un cuplu?! Ce au declarat cei doi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si