Tatal baiatului mort in urma incendiului din Colectiv, la concertul baietilor de la "Goodbye to gravity",  a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj plin de durere in memoria lui.

 

 

"La multi ani, Baiatul nostru Galactic! Astazi ai fi implinit 21 ani. Mami a facut tortul care-ti place, dar lipsesc, din pacate, atat cele 22 de lumanari simbolizand dorinte si sperante pentru viitor, cat mai ales Tu, Baiatul nostru Minunat, sa la stingi pe toate si sa primesti fericit imbratisarile noastre calde. 

 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Primul lucru ce mi-a venit in minte dimineata, cand am vazut-o pe mami, a fost urarea: “Sa ne traiasca Baiatul!” Nu am rostit-o, doar am mers impreuna sa-ti cumparam flori (numar par, asa cum fac de aproape 2 ani), sa aprindem, cu durere nesfarsita in suflet, 21 de lumanari in acel loc neprimitor si rece si sa strangem puternic la piept crucea pe care sta scris numele Tau.

Prietenii Tai, cei care Te-au insotit la fiecare aniversare a Ta, se intalnesc mai spre seara sa sarbatoreasca aceasta zi, incercand sa reaseasca spiritul Tau luminos, veselia Ta deplina si dragostea Ta pentru ei.
Ne lipsesti tare mult, ingerul nostru Drag!

Cu ochii in lacrimi si inima plina de iubire, soptesc privind spre cer: LA MULTI ANI, ALEXANDRU!", a scris pe Facebook tatal lui Alex Hogea, potrivit WOWbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si