Iulia Bogdan și Alex Billi au o poveste de iubire controversată. Se iubeau de pe vremea în care ea avea 15 ani. Cei doi urmau să își mai dea o șansă și să se căsătorească din nou pe 18 aprilie, însă nu s-au prezentat. Cuplul a divorțat în anul 2020, pe atunci bărbatul a dorit separarea.

Citeste si: Prietena cea mai bună, dezvăluiri despre mama sinucigaşă din Timişoara

Șatena a șocat pe toată lumea și a recurs la un gest neașteptat. Și-a luat ambi copii și s-au aruncat de pe un bloc cu zece etaje. În urmă cu mai mult timp, bărbatul avea bănuieli de infidelitate în ceea ce o privește pe femeie.

Marți, femeia a decis să încheie socotelile cu viața. S-a aruncat de pe un bloc înalt de zece etaje împreună cu cei doi copii ai săi, un băiat de trei ani și o fetiță de șase ani. Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat, căci lucrurile mergeau spre bine în viața ei.

Alex o acuza pe femeie de infidelitate

Chiar dacă au divorțat în urmă cu doi ani, cei doi urmau să se recăsătorească, iar actele erau deja depuse la Starea Civilă pentru a face acest pas. Tinerii s-au despărțit în anul 2020, la scurt timp după ce pe lume a venit băiețelul lor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Ultima persoană care a vorbit cu Iulia la telefon. Imediat și-a luat copiii și au plecat spre blocul unde s-au aruncat

În această perioadă au ieșit la iveală noi informații legate de relația lor. Fostul soț avea bănuieli că Iulia l-a înșelat, iar pe vremea când băiatul nu avea nici măcar un an de zile, bărbatul luase în calcul și varianta ca micuțul să nu fie al său.

Au decis să se despartă, iar Iulia s-a cuplat cu un alt bărbat, însă relația celor doi nu a funcționat precum se aștepta agentul imobiliar. Iulia s-a despărțit și de Marcel și voia să mai dea o șansă relației cu fostul soț.

Marți, însă, a fost ziua fatidică. Ea a luat copiii pentru a-i duce la grădiniță, însă a parcat mașina pe trecerea de pietoni și și-a dus la capăt un plan diabolic. A lăsat în autoturism tot ce a avut: telefon, portofel, câteva jucării ale copiilor și hăinuțe.

Citeste si: Un bărbat din Brașov, acuzat că și-ar fi agresat sexual fiicele vitrege

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”- kfetele.ro

Citeste si: S-a pronunțat sentința în cazul lui Daniel Balaciu. Câți ani va sta în spatele gratiilor- radioimpuls.ro

Iulia Bogdan a intrat în blocul cu zece etaje și s-a urcat pe pe acoperiș, de acolo de unde s-a aruncat în gol cu copiii în brațe. Trupurile fără viață au fost văzute de către câțiva locatari care au apelat imediat serviciul de urgență, însă pentru cei trei nu s-a mai putut face nimic.

Citeste si: Cine este bărbatul care ar fi determinat-o pe mama din Timișoara să-și ia viața: „Ea nu ar fi făcut așa. O teroriza foarte mult”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si