Close sidebar
Close sidebar

Alex este în comă de șase luni. Tânărul a fost bătut de 20 de persoane, iar acum familia se roagă pentru o minune

Alex se află în comă de aproximativ șase luni, în Spania. El a fost bătut cu bestialitate de 20 de persoane. Familia tânărului se roagă pentru o minune.

Georgiana Balaban,

Alex a fost bătut de 20 de oameni.

[Sursa foto: Spynews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alex are 23 de ani și trece prin clipe de coșmar.  Părinții lui se roagă pentru o minune, iar oamenii legii i-au identificat pe cei implicați în atac. Vinovații sunt cercetați pentru tentativă de omor.

Familia românului trăiește o adevărată dramă. Fiul lor a fost bătut de 20 de oameni, iar acum se luptă pe un pat de spital, din Spania, ca să trăiască.

Citeste si: Crimă terifiantă în Iași. Un bărbat și-a decapitat propria mamă

Alex a fost lovit de 20 de persoane

Tânărul de 23 de ani a trecut prin clipe groaznice. „Era trei dimineața. Luasem cina, mai stătusem în restaurant și mă îndreptam spre casă. În timp ce eram în parcare, a venit tipul care era cu Alexandru în acea noapte și mi-a spus că prietenul lui este pe moarte.

M-am apropiat și am văzut că era inconștient, nu reacționează. La 112, medicul mi-a dat indicații cu privire la ce trebuie să fac, până când, în scurt timp, au ajuns ambulanța, Ertzaintza (Poliția din Țara Bascilor) și poliția municipală. În zilele următoare m-au chemat să depun mărturie și am văzut la televizor amploarea celor întâmplate”, a povestit Jon Zugazua, bărbatul care l-a ajutat pe Alex.

Citeste si: Un român de 33 de ani este acuzat că ar fi omorât o femeie de 86 de ani din Marea Britanie

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Băiatul a fost bătut crunt în luna iulie. De atunci se zbate să trăiască. Tânărul a fost atacat într-un parc din Amorebieta. Adolescenții au filmat întreaga scenă de cruzime. După ce l-au bătut până l-au lăsat la pământ, aceștia l-au jefuit. Jon Zugazua, un localnic, l-a găsit pe Alex și a apelat de urgență la intervenția medicilor.

Părinții băiatului sunt răvășiți de durere. Zilnic se roagă să se întâmple o minune, pentru că nu știu dacă fiul lor se va mai trezi vreodată.

Ei trăiesc cu speranța în suflet și îi sunt alături până la capăt.

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV| Ce a cerut din spatele gratiilor Ahmed Sami el Bourkadi, marocanul suspectat că a ucis doi studenți în Iași

Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului, iar ancheta se apropie de final. Presupușii agresori vor fi judecați pentru tentativă de omor, dar acuzația depinde de starea de sănătate a tânărului atacat.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După bătaie, peste 20 de persoane au fost identifiate ca fiind implicate în bătaie. Șase adulți se află în arest preventiv, iar șase minori sunt în centrul Zumarraga. Vârstele suspecților sunt cuprinse între 15 și 38 de ani și ar fi vorba despre o bandă cu mai multe antecedente.

Citeste si: El este al doilea suspect în cazul dublului asasinat de la Iași! A fost văzut în ziua crimei, în timp ce urmărea vila în care locuiau victimele: „Îmbrăcat ca pentru schi, cu gluga în cap”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI