Close sidebar
Close sidebar

Alex și Marcel, cei doi bărbați din viața Iuliei, s-au întâlnit la priveghi: „E ceva mafiot, nu e de joacă cu el”

Alexandru și Marcel, cei doi bărbați din viața Iuliei, s-au întâlnit ieri la priveghi. Cei doi au venit pentru a-și lua rămas bun de la femeie și de la micuți.

Georgiana Balaban,

Marcel și Alex sunt cei doi bărbați din viața Iuliei.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urma tragediei, care a șocat țara, Iulia și micuții ei au pierit. Alisa avea șase ani, iar Nicholas trei ani. Ei nu au mai avut nicio șansăla viață. Mama lor, în vârstă de 33 de ani, i-a luat și au sărit în gol de la etajul zece. Ieri, 05 mai 2022, a avut loc priveghiul lor, așa că rudele, părinții, dar și cei doi bărbați din viața Iuliei au fost prezenți.

Citeste si: Iulia și copiii săi au fost puși în același sicriu. Ce decizie a luat Alex- tatăl micuților

Iulia și Alex Billi erau împreună de când ea avea 15 ani. S-au căsătorit, iar în anul 2020 au divorțat. Atunci, bărbatul a dorit separarea. Apoi, în viața Iuliei a intrat Marcel. Este un om foarte cunoscut în Timișoara.

Viața controversată a Iuliei

Viața ei s-a schimbat după ce l-a cunoscut pe Marcel. El este cunoscut pentru situația sa financiară extrem de bună, fiind patron la mai multe firme. Iulia s-a îndrăgostit de el și ar fi divorțat de soțul ei, Alexandru. Ulterior s-a aflat că băiețelul nu ar fi copilul lui Alexandru.

Citeste si: VIDEO |Mama din Timișoara și-a premeditat sinuciderea. Cu doar câteva zile în urmă a fost văzută pe același bloc

Prima dată, s-a spus că Iulia și Alexandru aveau împreună doi copii. Ieri, un apropiat de-al celor doi a povestit că Iulia a rămas însărcinată cu Marcel, iar Alexandru ar fi primit-o înapoi, iertând-o și punând copilul pe numele lui.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iulia, alături de fiul său Nicholas.

[Sursa foto: Facebook]

„Ea s-a despărţit de Alex şi a rămas gravidă cu altul. S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băieţelul! A făcut testul ADN.

El a ameninţat-o, a bătut-o. A dat-o afară din casă cu amândoi copiii. Alex iar s-a împăcat cu ea. Gravidă, s-a întors la Alex. Alex a recunoscut copilul ca fiind copilul lui, deşi nu este”, a povestit apropiatul, potrivit Observator.ro.

Citeste si: VIDEO| De ce s-a sinucis Iulia Bogdan, mama de 33 de ani din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii ei

Când Iulia și Alex au decis să se recăsătorească, Marcel ar fi pornit un scandal de proporții.

Bărbatul a descoperit că Iulia dorește să mai dea o șansă căsniciei și să se despartă de el, Marcel ar fi început să o amenințe și să o terorizeze pe Iulia. Astăzi, Alexandru și Marcel s-au întâlnit la priveghi, potrivit aceeași surse.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Înmormântarea Iuliei și a copiilor ei va avea loc astăzi. Același prieten de familie a declarat că Marcel este o persoană extrem de periculoasă și că, cel mai probabil, de frica lui, Iulia a recurs la un astfel de gest.

„Era terorizată de omul ăla. E ceva mafiot, nu e de joacă cu el! Ar fi primit un telefon în dimineaţa aia de la tatăl băieţelului şi că ar fi ameninţat-o cu ceva. O fi ameninţat-o cu copiii. Şi-a iubit copiii enorm de mult”, a spus bărbatul, conform aceleiași surse.

Citeste si: Drama prin care Iuliana, mama din Timișoara, a trecut în urmă cu 10 ani. De atunci, totul s-a schimbat în viața ei: „A ţinut în ea, s-a frământat”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI