Close sidebar
Close sidebar

Gestul inedit făcut de Alex Turcu de la „Puterea Dragostei” pentru Roxana Buzoiu

Alex Turcu de la „Puterea Dragostei” s-a schimbat total. Bărbatul s-a îndrăgostit și continuă să-și suprprindă iubita în fiecare zi.

Georgiana Balaban,

Alex Turcu alături de Roxana de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alex Turcu i-a pregătit cina iubitei sale Roxana Buzoiu. Focoasa brunetă se bucură din plin de răsfățul oferit de Turcu. Cei doi au mers împreună în vacanțe toată vara, iar în prezent tinerii îndrăgostiți locuiesc împreună.

Mâncarea făcută de Turcu pentru Roxana Buzoiu. [Sursa foto: Instagram]

Turcu și Roxana se iubesc ca-n prima zi

Alex Turcu de la „Puterea Dragostei” și Roxana Buzoiu s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D. Cei doi au avut parte de o dragoste cu năbădăi, însă după gesturi violente și reproșuri au rămas tot împreună.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Alex Turcu de la Puterea Dragostei, în lift. [Sursa foto: Instagram]

Roxana și Alex Turcu sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și nu ezită să-și expună zilnic relația pe rețelele de socializare. Cuplul are planuri mari de viitor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI