Close sidebar
Close sidebar

Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, gest neașteptat înainte de despărțirea de Simina

De câteva zile, pe grupurile de susținere, circulă zvonul că Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au despărțit.

A.N.C,

Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, gest neașteptat înainte de despărțirea de Simina

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Deși dragostea dintre ei părea mai mare ca niciodată și aveau planuri de căsătorie, au apărut zvonuri că Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au despărțit."În ultima perioadă, Simina a fost la mai multe evenimente singură, a fost chiar și în Germania la un club, iar în week-end s-a distrat cu fostele sale colege de la Puterea Dragostei, Raluca, Ana și Simona. Peste tot a fost singură, ea care obișnuia să meargă doar însoțită de Alex Zănoagă", a spus o persoană apropiată de Simina pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei are o soră! Uite cum arată tânăra

Citeste si: Imagini de infarct cu Andra de la Puterea Dragostei! Cum a fost fotografiată pe iahtul lui Dan Bilzerian

Citeste si: Andreea Mantea a răbufnit în timpul emisiunii! Prezentatoarea Puterea Dragostei i-a certat pe concurenți: "Nu știu pe ce limbă să o spun ca să înțelegeți"

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Mai mult decât atât, apropiații lor susțin că acest lucru este tot mai evident.

Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, gest neașteptat înainte de despărțirea de Simina

Simina și-a șters toate pozele cu Alex Zănoagă

Simina a șters toate pozele în care apărea cu Alex Zănoagă. "Ea nu avea prea multe poze cu Alex, cele mai multe erau cele făcute pentru reclama la diverse haine sau la alte produse. De exemplu, săptămâna trecută, ultima poză de pe instagramul Siminei era un cu Alex, acum poza aceea a fost ștearsă. Oare de ce?", comentează aceeași persoană.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Alex Zănoagă?! Cine i-a dat de gol pe cei doi

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei, relație cu Andreea Pirui? "Aș face dragoste cu tine până când"

Citeste si: Ana Maria Lintaru, atac la adresa lui Andy de la Puterea Dragostei! "Întreb pentru un prieten"

Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei ar fi pregătit camera copilului său cu Simina

"De când s-a mutat cu Simina la București, în casă părinților săi, el a decis că la etaj să construiască o altă încăpere, mult mai mare în care să locuiască alături de iubită și un viitor bebeluș. A fost că o surpriză pentru ea! Acum, însă, nu se știe ce se va întâmpla. Poate, cine știe, nu vor sta mult separați și se vor împăca", au dezvăluit apropiații fostului concurent, este adevărat, înainte de ruptura cuplului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI