Pedeapsa cerută de procurori este de 30 ani pentru fapta oribilă pe care a comis-o ucigaşul român. 

Procesul lui Cristinel Lionel Surca, 30 de ani, a început luni la Curtea din Zaragoza, la mai bine de doi ani după ce a avut loc crima.  Pe 10 iulie 2016, bărbatul s-a dus să se întâlnească cu Alexandra şi cu fiul lor, cum făcea în fiecare duminică. După divort, tatăl avea dreptul să petreacă timp cu cel mic. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cristinel a început să îi ceară cu disperare împăcarea Alexandrei, dar furios că aceasta îl refuză a scos cuţitul la ea. Ce a urmat este teribil. Bărbatul a înjunghiat-o de cinci ori, aplicându-i ultima lovitură în gât.

Procurorii au oferit detalii terifiante. În rechizitoriu se arată că femeia a căzut într-o parte pe trotuar şi băieţelul ei a început să strige. "Mama, mama..."

Cristinel Surca şi-a tăiat apoi gâtul cu acelaşi cuţit şi ulterior şi l-a înfipt în cap. A ajuns şi el la spital, odată cu victima lui. Alexandra nu a mai putut fi salvată şi a murit la 24 de ore de la crimă.

Sursă: observator.tv 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si