Alexandra, o adolescentă în vârstă de 17 ani, a fost ucisă de cel care îi era iubit, într-o cameră de hotel. După oroarea comisă, tânărul s-a sinucis.

Mama Alexandrei face mărturii șocante despre relația fetei cu cel care a ucis-o. Ce se întâmpla, de fapt, între cei doi și cum s-a ajuns la această tragedie?

Omorâtă de iubit, în camera de hotel. Tânărul s-a sinucis apoi

Viața Alexandrei s-a încheiat brusc, la 17 ani. Adolescenta a plecat la școală și nu s-a mai întors acasă, pentru că a fost ucisă de iubitul său, în vârstă de 24 de ani.

Citește și: La scurt timp după ce a fost eliberat, un bărbat din Iași și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe cineva”. Ireal de ce a recurs la un asemenea gest

Mama tinerei face mărturii șocante. Se pare că femeia nu îl știa pe cel care urma să îi călău, dar cunoștea faptul că Alexandra dorea să se despartă de acesta. Femeia a mărturisit că a aflat de poliție că fiica sa a murit.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

"Trebuia să semneze atestatul. A plecat la școală la 9:30. Ultima dată am vorbit cu ea la 4:00. După, am primit un telefon, nu am reușit să răspund, și de atunci am sunat continuu, o zi și jumătate, și nu a mai răspuns nimeni la telefon. După aceea, m-a sunat poliția și mi-a spus că fiica mea este decedată. Eu l-am văzut o singură dată, pe stradă, și în rest în poze pe telefonul ei.

I-a spus că nu vrea să mai stea cu el. Ea avea deja pe altcineva, avea un prieten, și nu mai voia să stea cu el. El a aflat de acel prieten și i-a spart telefonul. A făcut screenshot pe telefonul lui, și i l-a spart pe al ei", a mărturisit mama Alexandrei, potrivit sursei citate anterior.

Conform aceleiași surse, Alexandra ar fi fost ucisă în camera de hotel unde tânărul ar fi ademenit-o. Tânăra ar fi fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit. După ce ar fi comis crima odioasă, tânărul s-ar fi sinucis.

Citește și: VIDEO Doi tineri au fost găsiți fără viață într-o cameră de hotel din București! Ce s-ar fi întâmplat acolo?

Ce au transmis autoritățile?

Citeste si: Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei. „Mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat.”- kfetele.ro

Citeste si: Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să se transforme în altceva". Ies la iveală noi detalii din relaţia pe care au avut-o cei doi- radioimpuls.ro

„La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat.

În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală. Autoritățile așteaptă rezultatele necropsiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si