Sunt lacrimile unui copil de numai 7 ani care asteapta in fiecare zi sa se intampla o minune si sa se vindece.

Sarbatoarea Bunei Vestiri a venit ca un trasnet in familia Bibirig, in urma cu sapte ani, atunci cand Alexandra a venit pe lume. Fiecare zi a fetitei este un chin. Daca se zgaraie sau se loveste, pielea ei crapa si se exfoliaza.

Acum Alexandra este eleva in clasa zero. Desi fiecare zi este riscanta, micuta abia asteapta sa mearga la scoala.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Chiar daca nu isi doreste sa vina vacanta, Alexandra are si un motiv de bucurie. Pleaca la Brasov, unde medicii ii vor face o interventie chirurgicala pentru ca ea sa isi poata folosi manutele.

Parintii Alexandrei se descurca foarte greu. Costurile cu medimentele depasesc cu mult puterile lor. Salariile abia daca le ajung pentru rata la casa si mancare. Restul...cum se poate.

„Este o boala rara si greu de dus si de gestionat ca sa spun asa...pentru ca dincolo de albumina, alexandra are nevoie zilnic de colagen praf, asta este iarasi foarte costisitor”, a declarat Lacramioara Ionita- Fundatia" Traieste cu Inima"

O raza de speranta exista si pentru Alexandra, mai ales daca este ajutata. Are nevoie de o mana intinsa pentru ca lunar tratamentele sa ii fie facute bine.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si