Close sidebar
Close sidebar

Alexandru Cumpănașu: „Alexandra Măceșanu este vie în Italia!”

Alexandru Cumpănașu a făcut o declarație de ultim moment. Bărbatul susține că nepoata lui, Alexandra Măceșanu, este vie și este în Italia.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alexandru Cumpănașu: „Alexandra Măceșanu este vie în Italia!”. Omul de televiziune a postat un clip video pe pagina sa oficială de socializare în care afirmă că nepoata sa este vie în Italia.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a scos la iveală detalii uluitoare în cazul Caracal. Bărbatul nu crede sub nicio formă că nepoata sa a murit. La aproape un an de la dispariția adolescentei, el a dezvăluit numele răpitorilor.

Alexandru Cumpănașu: „Alexandra Măceșanu este vie în Italia!”

Alexandru Cumpănașu susține că persoanele care au ajutat la răpirea și transportarea Alexandrei din casa lui Gheorghe Dincă sunt Daniela și cu Daniel Dincă, dar și un anume Daniel Vâlcu. Cumpănașu a declarat că Vâlcu este principalul complice al celor doi.

Citeste si: Doliu imens în România! Prezentatorul emisiunii "Iarba verde de acasa" a murit

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Nelu Tătaru a vorbit despre starea de urgență: „Noi trebuie să ne gândim...”

Citeste si: Doliu în cinematografia românească. Îndrăgitul actor din „Toate pânzele sus” a decedat

Alexandru Cumpănașu a menționat că aceste trei persoane vor plăti în instanță. Jurnalistul afirmă cei trei sunt direct responsabili pentru dispariția Alexandrei.

„Ne apropiem oarecum de adevăr.

De multe ori am spus că știm ce se întâmplă. Ei bine, a fost foarte multă manipulare, dar da acum ne apropiem de adevăr. Nu mai am niciun dubiu în acest moment, că familia lui Gheorghe Dincă...adică Daniela și cu Daniel Dincă sunt cei care sunt cei care au transportat-o pe Alexandra, cel mai probabil la clanul Baboi, de la Craiova. Complicele acestor doi, din punctul meu de vedere, este un anume Daniel Vâlcu.",
susține Cumpănașu.

Citeste si: Masca de protectie, obligatorie si afara, la plaja sau la terasa. "Nu este o gluma"

Cumpănașu a făcut aceste declarații, în urma unor dovezi pe care le deține împotriva lui Vâlcu, bărbatul care acum locuiește în Statele Unite.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI