Când triunghiul amoros dintre Alexandra, Gagea și Patrick părea că se rezolvă, concurenta surprinde din nou. Se sărută cu Gagea, dar lasă impresia că ar suferi după Patrick.

Între cei trei, cu o dezvăluire șoc, intervine și Robi, mărturisind că o place pe Alexandra.

Se sărută cu Gagea, dar suferă după Patrick?! Alexandra, în impas din cauza sentimentelor

După o gală tumultoasă, când a mărturisit că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Alexandra, Gagea pare că s-a răzgândit.

Alexandra și fostul iubit au avut gesturi tandre, s-au alintat și au lăsat impresia că sunt împreună, după un parcurs cu suișuri și coborâșuri în "Casa Iubirii".

Alexandra, sărut pasional cu Gagea, dar suferă după Patrick?!

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Gagea: Iubita mea! Pot să-ți spun iubita?

Alexandra: Îhm!

Gagea: Mă duc, că-mi iau pedeapsă. Să nu te mai văd trei zile... înnebunesc!

După momentul romantic avut cu Gagea, Alexandra intră în discuție cu Patrick, care pare că îi dă sentimentele peste cap. Concurenta începe să plângă și lasă impresia că suferă după Patrick, care îi spune că nu o condamnă pentru ce a făcut, dar vrea să știe ce s-a întâmplat cu ea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Patrick: Nu te condamn pentru ce ai făcut. Doar că de sâmbătă, până duminică, tu peste noapte te-ai schimbat. Ce s-a întâmplat de ai schimbat macazul(...) Eram și sunt, în continuare, atras de tine.

Citește și: VIDEO „Vreau să fiu lăsat în pace!” Rebecca și Antoni, scandal de proporții la „Casa Iubirii”! Tânăra are multe lucruri de reproșat: „Mă țin ca un câine după tine”

Alexandra, sărut pasional cu Gagea, dar suferă după Patrick?!

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Alexandra izbucnește în lacrimi în fața fetelor, care vorbesc despre puterea conexiunii dintre ea și Patrick. 

Alexandra: Mi se pare ireal!

Alexandra, sărut pasional cu Gagea, dar suferă după Patrick?!

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Mai în glumă, mai în serios, pentru a mai pune paie pe foc în sufletul lui Gagea, în umbra tumultului emoțional pe care l-a trăit în ultima vreme, Robi a mărturisit că și lui îi place de Alexandra.

Robi: Bă, Gagea! Vrei să te mint că și mie îmi place de Alexandra?!

Citește și: VIDEO „Cosmin își bate joc” Julia a recunoscut tot adevărul despre conversațiile pe care i le-ar fi înscenat lui Cosmin! Motivul care ar fi împins-o să pună la cale planul: „Cum ar fi vrut să se comporte o femeie dezamăgită”

Robi face o dezvăluire șoc: „Și mie îmi place de Alexandra”

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Pentru a afla toate detaliile despre situațiile controversate cu care se confruntă concurenții în „Casa iubirii”, întreaga emisiune poate fi urmărită astăzi, pe Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si